Srijeda, 27 Septembra, 2023

2 ŽENSKA HOROSKOPSKA ZNAKA ČEKA DUG I SRETAN ŽIVOT: Da li ste među njima?

Koja 2 ženska horoskopska znaka imaju sreće u životu – zvijezde im daruju nešto posebno!

Astrolozi smatraju da su žene rođene u ovim horoskopskimznakovima posebne i da ih čeka dug i sretan život. Jednoj je vladar Jupiter, planeta sreće i obilja, a drugoj Pluton, planeta misterije, tame, podsvijesti. Evo o koja 2 ženska horoskopska znaka je riječ:

Škorpija – Ovaj horoskopski znak je neobično mudar, dopadljiv i ima posebnu energiju. Romantična veza sa Škorpijom je eksplozivna mješavina strasti i intelekta. Ona je se*sepilna, moćna i zna šta želi! Privlače osobe oo sebe, često su u centru pažnje i znaju kako da dobiju ono što žele. U duši su nježni romantičari, ali to ne demonstriraju svima. Sva njihova romansa i iskrena ljubav pripašće samo jednoj osobi, onoj koja zaista zasluži njihovo srce.

Potrebna im je osoba kojoj mogu da se otvore i koja će postati dio njihovog unutrašnjeg “ja”, neko ko zadržava sopstvenu individualnost i nezavisnost. Kada pronađu ovu sreću u ljubavi, Škoprije su nevjerovatno srećne i čeka ih blistava budućnost.

Strijelac – “mačka koja hoda sama.” Više od svega cijeni slobodu i nezavisnost. Odgovorna je samo za sebe, svoje potrebe i život. Iako nije sklona flertovanju, veoma joj je teško da se odluči za ozbiljnu vezu. Idealan partner za ovaj znak biće neko ko razumije njenu želju za slobodom i neće ga mučiti ljubomora ili posesivnost. Žena Strijelac cijeni slobodu, uživa da ima avanture, putuje, lako se prilagođava i prihvata promene. Kada se sa njom neko poveže na dubljem nivou, shvatiće koliko je ovaj odnos dragocjen.

IZVORSensa

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE