Subota, 30 Septembra, 2023

20 DANA PRIJE FINALA ZADRUGE 5 SVE PRIZNALI: Ovo je zapravo PRAVI LJUBAVI PAR, sve su KRILI, bila je TAKTIKA!

Naredno pitanje u današnjoj emisiji “Pitanja gledalaca” voditeljka Ivana Šopić pročitala je Anđelu Rankoviću, piše Espreso.rs.

Rekao si da bi se zbog Sandre promijenio i smirio. Da li si to stvarno mislio?

– Razmišljao, ranije kad budu neka pitanja, petljam, muljam, vrtim u krug. Vezano sa Sandru i naš odnos da kažem. Mislim da je u ovom trenutku jako neumesno pričati o tome da li bi nešto bilo, jer je za takvu priču u rijalitiju jako kasno, a za neku priču o budućnosti prerano. Ona mi izvuče osmijeh na lice, uživam da provodim vreme sa njom, najbolje je da ostane tako. Za budućnost, ovo nije ni vrijeme ni mjesto za priču – rekao je Anđelo.

 – Znači mogućnost postoji – dobacio je Miki.

Ja nikada nisam pričao sa kojim djevojkama sam bio, nisam iznosio sa koliko djevojaka sam bio. Stvarno sam prošao dosta u tim izlascima, sve i svašta. Nisam samo bančio, ja sam i radio u ozbiljnim firmama. Ali da, izlazio sam dosta u prethodnih 10 godina. Zarad osobe kakva je Sandra Rešić bih žrtvovao sve to.

 – Ja sam i napolju želio neke stvari da promenim, poradio sam na sebi u poslovnom smislu, ali nisam se promijenio što se tiče devojaka, jer nije naišla djevojka zbog koje bih se promenio. Volim da flertujem, da se muvam, a to bi trebalo u ovim godinama mijenjati. Da, iskreno mogu da kažem, Sandra poseduje kvalitete za koje se treba boriti – poručio je Ranković.

 – Lijepo je rekao, nema šta, prija mi. Kod nas nije dopadljivost problem, ima nekih stvari koje ne mogu da prevalim, razumijete? Dosta me je povredio. Sve ja mogu da povjerujem u ono što je rekao, ali ima jedna slika koju ne mogu da izbrišem iz glave. Sve bude super i onda ta slika. Anđelo mi se dopada, ali dopada mi se i Džoni Dep, pa ima vaške i skuplja barbike. Anđelo i ja nemamo ništa zajedničko, ali nađemo način da pričamo po sedam sati. Povrijedio me je – ustala je Sandra.

 – Oni su se zaljubili, totalno su odleijpili jedno za drugim. Sandra je totalno odlepela za Anđelom, a i on, ali on je ne gleda kao druge, on je poštuje i cijeni. Sandra se plaši zbog svega što se dogodilo, ali Anđelo neće praviti iste greške. I zanimljivo je to što nemaju zajedničkih osobina – rekla je Aleks Nikolić.

Ja bih se složila sa Aleks, svi smo primijetili kod bazena da ćućore zajedno, Miki im obavezno dobaci da stave bubice da se čuje razgovor. Nije upitno dopadanje, nego je Sandri potrebno malo vremena poslije ovih situacija da stekne povjerenje u njega – rekla je Anđela.

Ja to pričam, ja sam sjvestan svega – dodao je Anđelo.

Svjesni su da to nije za ovaj prostor, ostaviće prostor napolju. Oni gledaju jedno na drugo kao na moguće saputnike za cijeli život, gledaju nešto ozbiljnije – istakla je Đurićieva.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE