Subota, 30 Septembra, 2023

ANA DOBILA NAJVEĆI HONORAR U ISTORIJI RIJALITIJA? Bivša unovčila prevaru – nećete vjerovati kada pročitate za koju je cijenu ušla u zadrugu

Ana Ćurčić, nevjenčana supruga Zvezdana Slavnića, navodno uzela honorar zbog kojeg glavna rijaliti nagrada od 50.000 evra izgleda kao “sića”

Nevjenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića i snajka bivšeg košarkaša Moke Slavnića, Ana Ćurčić, sinoć se uselila u Bijelu kuću i postala učesnica Zadruge 6 za sumanuti honorar!

Domaći mediji prenose da je Ana, koja je sinoć imala okršaj sa mužem preljubnikom, nakon čega je on zgrabio nož i ubo se u ruku, ušla u rijaliti Zadruga za nevjerovatnih 200.000 evra

“Ana ulazi u rijaliti kako bi odbranila svoje dostojanstvo. Zvezdan ju je mnogo povrijedio, a ona to nikako nije zaslužila. Sve mu je dala, čekala ga je dok je bio na robiji, a sada je spremna da pokaže svima kakva je supruga bila i kakav su dogovor njih dvoje imali prije njegovog ulaska u rijaliti”, rekao je izvor Blica i otkrio da čelni ljudi produkcije nisu pitali koliko košta njen ulazak.

“Nisu je pitali koliko košta. Ana ulazi u Zadrugu za oko 200.000 evra, ona želi da se javno suoči sa njim i da otkrije pravu istinu o njihovom braku”.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE