Utorak, 26 Septembra, 2023

ANA GRCA U SUZAMA, PLAČE PRED NOVINARIMA: Evo šta je priznala za Zvezdana – OVO SE DESILO NOĆAS!

Skroz se slomila!

Predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević kao svog prvog sagovornika, pozvao je Anu Ćurčić kako bi sa njom popričao o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem.

Ja mislim da je danas kod tebe malo više od okej ili mi se učinilo – pitao je Darko.
Pa jeste, bilo je jutros, popodne opada, ali sad sam onako… – rekla je Ana.

-Danas mi je bilo intresantno da si se jutros probudila nikad raspoloženija, da si taj vajb prenijela na zadrugare. Pratio sam tebe i Zvezdana sinoć u izolaciji i poslije mnogo nekih stresnih dana za tebe i njega, pustila si da se ušuška i da te zagrli. Koliko ti je to falilo i kako si se osjećala – pitao je Tanasijević.

-Beskrajno. Osjećala sam se kao kod kuće. Izvini što pričam ovako sporo. Falilo mi je puno i bilo mi je, u tom trenutku, lijepo i u tom trenutku sam se potpuno prepustila u smislu da nisam razmišljala ni o čemu što se dogodilo i o onome što će se dogoditi. Osjećala sam se cijela – pričala je Ana kroz suze.

-Pretpostavljam da je kod tebe borba između razuma i srca i kako se postaviti prema Zvezdanu. Sama si rekla da te je ponio trenutak – rekao je Darko.

-Ja ne kalkulišem u životu, tako da sam se probudila sretna, čak sam se i stidila kad sam o tome pričala. Zna Zoka, ona će to da objasni. Bilo mi je kad sam joj to rekla, kao da mami treba da saopštim da sam uradila nešto loše, ali ne kajem se. Ja sam rekla da Zvezdana volim, ali ću ovaj put morati da izaberem raciju. Sinoć je bio trenutak kada sam poželjela da me zagrli, dugo nisam čula njegovo “tika taka”. – rekla je Ana.

-Rekla si da si se okrenula i čula mu srce poslije toliko vremena. Koliko je to za tebe bilo dragocjeno – pitao je Darko.

-Mislim da rečenica sve tu kaže…Mislim da ću uspjeti tu tome, a ovo mi je najveća borba do sada. Sve borbe smo do sada zajedno vodili, a ovu vodim sama. Nisam ni blizu onoga šta je u meni. Tako da, ovde u “Zadruzi” nemam vreme da plačem i bolujem koliko hoću, da mislim koliko hoću, tako da se nisam adaptirala – rekla je Ana.

-Ti umiješ sebe da sputaš i svoje suze jer si svjesna da te suze Zvezdana gađaju – rekao je Darko.

-Da je on tvorac mojih suza, sve što si rekao stojim iza toga, tako je. Zato sam i rekla da nisam ni na pola, na 20 posto, a šta je u meni, to je cunami, vulkan i svašta nešto. Ja ću to sa Zokom u šteku. Zorica je jedina osoba sa kojom ja mogu da pričam najiskrenije – rekla je Ćurčićeva.

-Zvezdan je sinoć predložio, ja sam shvatio kao polu foru, da vodite ljubav sinoć – rekao je Darko.

-Ma ne. Zvezdan i ja smo se sinoć smijali nekim našim forama, koje znamo samo on i ja i to mi je bio divan trenutak. On se samo zezao, kao dijete. Ono što ste sinoć gledali, to smo on i ja – rekla je Ana.

-Čime si uspjela da probudiš tu Zvezdanovu drugu stranu – pitao je Darko.

-Pa mislim da sinoć ono što sam mu rekla preko šanka, kako i na način kako sam mu rekla sam probudila to, jer zna da je sve to istina. Poznaje me, zna kako se osećam i šta mi je uradio. To je Zvezdan kog ja poznajem, ovaj ovde nije…Mi imamo stalno crtać “Pikaču”, pa sam stalno pričala: “Ja biram tebe Pikaču”. Na početku sam ja bila “Pikaču”, on trener, pa kad se posvađamo, ja kažem: “Ja biram tebe Pikaču”, ali sam zaboravila da kažem: “Ja biram sebe Pikaču” – rekla je Ana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

(pink.rs)

 

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE