Srijeda, 27 Septembra, 2023

ANĐELA NI NE SLUTI DRAMU IZ SPOLJNJEG SVIJETA: Zbog Zvezdana degradirala sebe, a sada priželjkuje SAMO JEDNO

Anđela Đuričić, u radio emisiji otvorila je dušu o ljubavi sa Zvezdanom Slavnićem i priznala da vjeruje u svoje roditelje, te je gotovo sigurna da bi podržali njenu vezu.

-Da li misliš da si dosta fleksibilnija u odnosu na prošlu godinu? Bila si štura ne riječima, dosta povučenija, a sada se čini da si se malo opustila – rekao je Car.

– Postaljala sam stvari na svoje mjesti, mislila sam da na sve mogu da utičem. Kad sam došla ovde, rekla sam da neću imati ništa sa muškarcima, a onda me je život razuvjerio. Desila se situacija, koja je na mene uticala. Neke stvari su me promijenile – rekla je Anđela.

-Kako sada gledaš na svoje kodekse i onoga što si načinila sa Zvezdanom? – upitao je Car.

– Probudio je moju toplu stranu. Kad sam njega vidjela, zaboravila sam na sve što sam radila ranije. Prije njega nisam umjela da se nekom predam do kraja. On me je i sam pohvalio jer sam se sama od sebe promijenila. Ja sam rekla da ne želim da me neko gleda kroz ovo, ako sam najgora, svojim izborom sam najgora. Najbitnije mi je šta misle ljudi koji me vole – rekla je Anđela.

-Šta misliš da bi ti roditelji sada rekli? Da li bi te podržali? – upitao je Car.

– Što se tiče postupka, ne bi rekli da je sjajan, ali bi podržali moja osjećanja. Kada bi nas dvoje izašli, pokazali da smo srećni, vjerujem da bi podržali moju sreću. Pogotovo moji roditelji, kojima je moja sreća najvažnija – istakla je Anđela.

-Da li misliš da bi istinski imali razumijevanja za sve ovo, ili bi im to bio veliki problem? – upitao je Car.

– Kada bi se naš odnos nastavio u ovom smjeru, onda bi zaboravili možda i ono loše što se dešavalo. Ako je taj izbor dobar po mene, podržali bi me – odgovorila je Anđela.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE