Srijeda, 27 Septembra, 2023

Astrološka prognoza za April – mjesec koji donosi jedan od najvećih događaja u godini!- svima će nam se preokrenuti SREĆA: OVO JE PROGNOZA KOJU ŽELITE ZNATI

April donosi početak sezone pomrčina s potpunom pomrčinom Sunca za vrijeme mladog Mjeseca u Ovnu 20.4.2023.. Zbog energija koje okružuju ovomjesečnu pomrčinu, vrlo je vjerojatno da će na neki način za nas započeti novo poglavlje. Evo kakve nas još astrološke promjene očekuju u aprilu.

Ovo su ključni datumi na koje treba obratiti pozornost tokom mjeseca:

3. April – Merkur ulazi u Bika

Merkur ulazi u Bika gdje će kasnije tijekom mjeseca biti retrogradan. Merkur koji se kreće iz Ovna u Bika pomoći će da se stvari malo uspore.

Naši umovi mogu postati tiši i možda će nam biti lakše prijeći u mjesto tišine. Vjerojatnije je da će jasnoća izniknuti iz tišine, a ne iz akcije.

5. April – Sunce u konjunkciji s Chironom

Prekrasan dan iscjeljenja i zahvalnosti za rane koje su nas učinile ovakvima kakvi smo danas. Chiron je asteroid poznat kao ranjeni iscjelitelj.

Aktivira ga Sunce ovog dana, vodeći nas da osvijestimo kako su nas naše rane, iako bolne, dovele do ove točke u našim životima.

Chiron nas uči da iako nas neke rane možda nikada neće napustiti, one ipak mogu biti mjesto rođenja nečeg lijepog.

6. april – Pun Mjesec u Vagi

Postoji snažna iscjeljujuća energija povezana s ovim punim Mjesecom zahvaljujući jučerašnjem susretu Sunca i Chirona. Vjerojatno je da će ovaj puni Mjesec donijeti pomake u iscjeljivanju, omogućujući nam da pronađemo snagu, suosjećanje i svijest koje nam naše rane mogu donijeti.

Pun Mjesec u Vagi također bi mogao osvijetliti naša partnerstva i način na koji se pojavljujemo u našim vezama. Možda ćemo morati otpustiti ili se osloboditi stavova, ponašanja ili obrazaca koji nam više ne služe u našim odnosima.

Teško je biti svjestan našeg nekorisnog ili čak štetnog ponašanja, ali ovaj puni Mjesec može nam rasvijetliti stvari, dopuštajući nam da dublje zakoračimo u posao. Samo moramo biti otvoreni i voljni.

8. April – Merkur ulazi u svoju predretrogradnu sjenu

Merkur počinje usporavati u pripremi za svoju nadolazeću retrogradnost kasnije tijekom mjeseca. Od siječnja/januara smo imali nula retrogradnih planeta, ali ta se čarolija sada bliži kraju. Iako još ne osjećamo pune učinke retrogradnog Merkura, možda ćemo početi dobivati naznake ili naslutiti što nam ovaj retrogradni Merkur sprema.

Zapamtite, Merkur je glasnik bogova, tako da sve poruke koje naše više ja, anđeli ili duhovni vodiči imaju za nas, a koje još nismo promotrili ili smo zanemarili, mogu tiho početi izlaziti na površinu.

11. April – Sunce u konjunkciji s Jupiterom u Ovnu

Sunce i Jupiter poravnati su za svoju godišnju konjunkciju! Ovaj događaj koji se održava jednom godišnje obasjava obilnu, uspješnu i ekspanzivnu energiju u naše živote. Jupiter uvećava stvari u našim životima, omogućujući nam da vidimo s većom jasnoćom i razumijemo viziju šire slike.

Jupiter ima tendenciju osvijetliti pozitivno, tako da je vjerojatnije da ćemo vidjeti pozitivnu rezoluciju bilo čega što nam je uvećano.

Dan kada se Jupiter i Sunce poravnaju također se smatra pozitivnim vremenom za postavljanje namjera. Pogotovo kako pada u Ovna, energija novih početaka bit će jaka.

11. April – Venera ulazi u Blizance

Nakon prisutnosti muževnog, vatrenog Marsa u Blizancima od kolovoza/avgusta 2022., Venera sada ulazi u Blizance, pomažući uspostaviti ravnotežu u našoj ženskoj strani, posebno kada je u pitanju naša interakcija i druženje s drugima.

Blizanci također vladaju potrebom da poštujemo i našu ljudsku stranu i našu bivstvenu stranu. S Venerom ovdje, možda ćemo lakše prepoznati i raditi s naše intuitivnije strane “bića”.

19./20. April – Potpuna pomrčina Sunca mladog Mjeseca u Ovnu

Potpuna pomrčina Sunca za vrijeme mladog Mjeseca u Ovnu jedan je od najvećih događaja u godini! Sunce će biti potpuno pomračeno, što će učiniti ovaj prizor posebno moćnim!

Pomrčine sunca obično označavaju novi početak u evoluciji putovanja naše duše. Kako pada u Ovna, u znak koji je povezan s novim početcima, ova energija se povećava. Ova će pomrčina biti moćna za postavljanje namjera, vizualizaciju ishoda i traženje prilika.

Također, počinje potpuno novi ciklus pomrčine s kojim ćemo raditi sljedećih 18 mjeseci. Obratite pozornost u vrijeme pomrčine na teme koje se odvijaju u vašem životu, jer vam to može dati naznake o tome što je predodređeno da se odvija tijekom sljedećih pomrčina u znaku Ovna.

Toliko je energije “novog početka” ispod ove pomrčine da ima moć stvarno pomaknuti naš životni put u potpuno novom smjeru. Pomrčine obično donose neke promjene, transformacije ili preokrete, ali to je pokušaj da nas pomaknu u više stanje svijesti.

Kako je ovo potpuna pomrčina Sunca, i to vrlo jaka, ovu pomrčinu možemo osjetiti do mjesec dana prije nego što stigne i mjesec dana nakon što prođe.

20. April – Počinje vladavina Bika

Sunce prelazi iz vatrenog Ovna u zemljanog, prizemljenog Bika. Sezona Ovna obično teče brzo i može nam dati nalet motivacije. Jednom kada se Sunce smjesti u Biku, stvari imaju tendenciju usporavanja, dajući nam priliku za stanku.

Nije uvijek lako suočiti se s trenucima stanke. Pauziranje može dovesti do stvari koje ne funkcioniraju, ali također može stvoriti vrijeme za više zadovoljstva.

Na svojoj najvišoj vibraciji, sezona Bika omogućuje nam da pronađemo zadovoljstvo u malim stvarima, usklađujući nas sa zahvalnošću, uvažavanjem i obiljem. Na praktičnoj razini, sezona Bika je odlično vrijeme da organizirate svoje financije.

20. April – Sunce kvadrat Pluton

Ovo je prvi put da će Pluton napraviti kvadrat sa Suncem nakon što je prije nekoliko tjedana prešao u znak Vodenjaka. Sunce u Biku i Pluton u Vodenjaku stvorit će kvadratnu konfiguraciju na našem kozmičkom nebu, pomažući u razvoju priče o Plutonovom prelasku u Vodenjaka.

Pluton provodi oko 20+ godina u svakom znaku zodijaka, tako da je njegov prelazak u Vodenjaka nešto što će nam biti vrlo ugodno u nadolazećim godinama. Zadnji put je Pluton bio u Vodenjaku prije više od 200 godina, tako da je ovo rijetka energija s kojom se radi jednom u životu.

Pluton je planet moći i transformacije, a Vodenjak je znak revolucije, tehnologije, slobode, iscjeljenja i zajednice. Sve su to područja koja smo mogli vidjeti transformiranima i na kolektivnoj i na osobnoj razini.

21. April – retrogradni Merkur u Biku

Naš prvi retrogradni planet od siječnja/januara! Merkur ulazi retrogradno u znak Bika do 1. svibnja/maja. Retrogradni Merkur ponekad može pomutiti naše razmišljanje, uzrokujući da previdimo stvari ili propustimo važne detalje.

Iz tog razloga, najbolje je ići polako tijekom retrogradnog Merkura kada se radi o donošenju velikih ili dugotrajnih odluka.

Međutim, retrogradni Merkur je vrijeme kada nam naša intuicija može govoriti s većom jasnoćom. Također može otkriti podsvjesne obrasce mišljenja kojima se trebamo pozabaviti ili promotriti.

Retrogradni Merkur u Biku može pokrenuti pitanja koja moramo riješiti u vezi s vlastitom vrijednošću.

24. April – Sunce u konjunkciji sa sjevernim čvorom

Ovo je zadnji put da se Sunce poravnava sa Sjevernim čvorom u Biku u sljedećih 18 godina. Kasnije ove godine, Sjeverni čvor će prijeći u Ovna, stvarajući novi ciklus. Sjeverni čvor predstavlja našu najvišu sudbinu i mjesto kamo idemo.

Dok Sjeverni čvor završava svoje putovanje u Biku i posljednji put se poravnava sa Suncem, lekcije njegovog vremena ovdje su koncentrirane. Sjeverni čvor u Biku nas je vodio da se usredotočimo na naš odnos s materijalnim, obiljem i samopoštovanjem.

Možda ste primijetili da su se ta područja aktivirala u zadnjih godinu i pol dana? Gdje ste se osjetili pozvanim prilagoditi svoj odnos s materijalnim imetkom, ili čak materijalnim svijetom? Kako ste se osjećali izazvani kada je u pitanju davanje i primanje obilja? Kako je vaše samopouzdanje dovedeno u pitanje? Jeste li se osjećali pozvanim da se zauzmete za sebe ili da se zalažete za sebe više nego inače u posljednjih godinu i pol dana?

Sve su to fantastična pitanja za razmišljanje dok se Sunce i Sjeverni čvor spajaju. Ovaj sastanak također može pokrenuti sudbinske ili predodređene sastanke ili situacije u našim životima.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE