“Boli me kada mi je kćerka koju sama odgajam od njene 6

“Boli me kada mi je kćerka koju sama odgajam od njene 6 godine rekla da tata ima skladniji život u ljubavi sa jednom ženom a ja sam neuspješna i u prevodu niko me neće. A istina je da sam odbijala prilike i nisam htjela njoj da priredjujem situacije zajednice sa drugim.

Pritom njen otac… nju nikada nije uzeo na 2 dana i daje samo nužnu alimentaciju bez da joj ista kupi. Djeca su nezahvalna. Idite dalje nakon razvoda i ne osvrćite se na babske priče i priče o sramoti, djeca su nezahvalna.”

(Izvor: Ispovesti.com)

Bonus:

Oglasio se Veliki šef: Aneli Ahmić ZGROZILA NACIJU, mislila da je kamera ne snima – JAVNOST U ŠOKU

Veliki šef je donio odluku da obraduje učesnike Elite koji borave u kući Odabranih i pošalje im specijalno iznenađenje u kuću.

Obezbjeđenje im je, nakon oglašavanja zvona, unijelo palačinke, a oni su se oduševljeno okupili da se zaslade.

Aneli Ahmić prva je dojurila, pa sela za sto i počastila se, iako je sinoć naglasila da je uživala u apartmanu u svim privilegijama, koje je imala van “Elite”.

Korisnici društvenih mreža su primijetili da je Aneli zaboravila na kamere i prvo ispipala sve palačinke, a onda odabrala sebi ono što je željela. U svakom slučaju, Veliki šef je još jednom nadmašio očekivanja svih, a Odabrani su uživali.