Subota, 30 Septembra, 2023

Ceca i Bogdan slave godišnjicu, A NIKO NIJE ZNAO 1 DETALJ: Ovo su cijelo vrijeme krili od javnosti, čestitke pljušte

Ceca i Bogdan su se na početku veze viđali isključivo u krugu najbližih prijatelja

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović i njen partner Bogdan Srejović 18. decembra obilježavaju godinu dana veze.

Naime, njih dvoje prvi put su viđeni zajedno u javnosti početkom ove godine u jednom prestoničkom restoranu, i od tada se gotovo ne razdvajaju. Kao bomba tada je odjeknula vijest da je Ceca ponovo zaljubljena u ljubavi i da je sreću pronašla kraj devet godina mlađeg biznismena.
Kako se navodi, Ceca i Bogdan upoznali su se na rođendanu pevačicine prijateljice, a poslije nekoliko nedjelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.

– Na rođendanskoj večeri u jednom beogradskom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajedničkog prijatelja vidjeli na nekoliko druženja, gdje su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo u najužem krugu prijatelja – rekao je tada izvor za medije.

Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svjedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a prije toga par je viđen na Jahorini, gdje su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala.

Koliko je ova veza od samog početka bila ozbiljna, potvrdio je i Ražnatovićkin odlazak 19. januara ove godine u Kragujevac, na krsnu slavu porodice Srejović.

Inače, Ceca je otkrila i kako će obilježiti prvu godišnjicu sa dečkom Bogdanom.

– 18. decembra nam je godišnjica… Nama je svaki dan kao godišnjica. Meni je u mojoj vezi jako lijepo, sretna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije. Nama taj dan ništa posebno neće značiti više, nego svi ovi ostali koji su za nama – rekla je ona za Telegraf.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE