Subota, 30 Septembra, 2023

DALILA BLOKIRALA ĐEDOVIĆA – A SAD SE ON OGLASIO: Poslao joj OTVORENO PISMO i “zakopao” je

Dalila Dragojević, bivša rijaliti učesnica, isprozivala je Marka Đedovića, a zatim ga i blokirala na Instagramu.

Đedović joj se preko portala obratio otvorenim pismom i odgovorio.

– Pa, sve ono što sam stavio na stori i pričao, su stvari koje sam joj direktno rekao u lice, na isti način, i to pred kamerama. Ali tada nije postojala nikakva replika, ne vidim razlog za ljutnju, ali ako ćemo tako, onda ćemo sa zadovoljstvom popričati… Seljačko-malograđanski sindromi, po svaku cijenu biti na Pinku, pa makar vas j*bali i sv*šavali u vas na toj istoj televiziji, ne znači da nekome ko vas loži da pravite budalu od sebe u tom rijalitiju treba kadar, nego vama – započinje Đedović.

– Izbor učešća i načina boravka na javnoj sceni dosta govori o načinu odrastanja i vaspitanja ljudi. Prema tome, nije mi ništa ni čudno zašto i kako se ona ponaša, a priča o tome da ima prijatelje smo vidjeli na skorašnjem storiju, na kome promoviše frizere Aleksandre Nikolić, a ne njenog dugogodišnjeg prijatelja, koji je u svakom trenutku bio za nju tu. I pojavio se da se blamira za Novu godinu, kad niko nije htio od njene porodice da se izloži tolikom blamu. Tako da sada mogu sve najotvorenije i najdirektnije da kažem, jer sada ne postoji opasnost od bijega iz rijalitija, a ona kao glavna cirkuska mečka je bila najpodobnija i najinteresantnija jer je spremna na sve, da tjeram cirkus i gledaocima priuštim užitak. Ja kao neko ko je radio i radi u medijima, znam da su gledaoci na prvom mjestu. Ponavljam, što se tiče glupavo-tupavih fraza polumozgaša natreniranih za kokošaranje, po raznim podrumima, pod svjetlima za odrastanje tovnih pilića, te im se ni mozak nije više razvio od kokošijeg, imam samo da kažem ono što sam već izgovorio, a to je – nastavlja Marko.

2684551-vuk-mob-marko-djedovic-6-ff

– Kada kažu: “Pričate o meni”, pričamo i o Zoranu Marjanoviću, nažalost. Kada kažu: “Mene je narod birao, u ovom slučaju da budem druga”, ja kažem da je narod nažalost birao i Adolfa Hitlera, pa se narodu to obilo o glavu i predomislio se. I kada kažu da im se desio život, ja život sličan njihovom ne bih poželio ni najgorim zlikovcima. Prvo, život nije svađa, pa rađenje spermograma. Kad čujem kako kažu šta su oni preživjeli, sjetim se scena pljuvanja u facu, priči o opštenju sa babom, njegovom zaglavljivanje u hitnu pomoć tri puta, a onda nakon svega toga jahanje do plafona. Tako da, što se tiče da li bi ili ne bi bilo rijalitija bez Dalile, ja se sjećam i “Farmi” i “Zadruga” i svih onih koji su tako tvrdili kao ona, a sada ih nema ni po portalima. Jedino bi izašli kad bi ih voz udario, u hronici, ne na zabavi, nažalost. Toliko za sada, vidimo se u narednom izvlačenju. I još jednom da podsejtim čitaoce na moju izjavu prije ulaska u rijaliti 16. oktobra – da ja tamo idem da bi oni imali šta da gledaju, a ja da tjeram cirkus. Srdačan pozdrav, Marko Đedović.

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE