Utorak, 26 Septembra, 2023

DALILA PONOVO STIGLA U ŠEPAK – CIJELI KOMŠILUK JE SAČEKAO: Evo šta su joj uradili (FOTO)

Evo kako su je dočekali!

Dalila Dragojević se nakon dugog boravka na moru sa svojom prijateljicom iz rijalitija, Marijanom Zonjić i svojim momkom, za kog ističe da još uvijek nije, “Gringom”, vratila u svoj rodni grad, Gornji Šepak.

Njen emotivni susret posle nešto više od deset mjeseci sa psom Tedijem i majkom, protekao je veoma emotivno, a ona se po samom povratku ne odvaja od njih.

Naime, na društvenim mrežama potegli su se komentari pojedinih kako neće Dalilu dočekati u pozitivnoj atmosferi u njenom rodnom gradu, zbog svih svojih loših poteza i postupaka u samom učešću u “Zadruzi 5”.

Drugoplasiranoj zadrugarki je u toku gostovanja u jednoj od emisija “Narod pita”, čovjek koji je prilikom predstavljanja otkrio da je iz Gornjeg Šepka, rekao kako jedva čeka da se ona vrati, da bi je gađao jajima.

676-2022-08-10t223207-129

Ona je ovom prilikom, na svom Instagram profilu, podijelila video prilog na kome se jasno vide njene komšinice, koje mašu i zapravo su veoma sretne što su u Dragojevićkinom društvu, čak se i jasno vidi da su joj poklonile ružu.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE