Srijeda, 27 Septembra, 2023

DANAS TAČNO U 21:12 ZAMISLITE ŽELJU: Evo šta će se desiti! Vlada magičan niz koji će vam donijeti OVE BLAGODATI!

Današnji dan obilježavaju brojevi 1 i 2, kao i tri vrlo važna događaja – zimsku kratkodnevnica, čaroban niz 21.12. i ulazak Sunca u znak Jarca. Zato danas treba zamisliti želje koje će vam se ostvariti

Niz 21.12. koji sadrži ovaj datum predstavlja prema numerologiji vrlo pozitivan uticaj. Glavna poruka ovog niza jeste da odbacite sve strahove i frustracije, a više se fokusirate na svoje ciljeve. Ovo je trenutak kada odbacujemo sve brige i negativnosti, a u život privlačimo darove koje smo željeli.

Sa druge strane, 21. decembar je dan kada zimska kratkodnevnica svojom energijom pokušava da podstakne ogromne promjene u životu, uspjehu, na poslu, u ljubavi. Ovaj dan je odličan za planiranje sljedeće godine, oslobađanje od dugova i svih nepotrebnih stvari. Astrolozi ističu da će zimska kratkodnevnica najviše uticati na Ovna, Raka, Vagu i Jarca. Međutim, i drugi znaci će osetiti snažnu energiju ovog dana.

Današnji dan je savršen za kreiranje liste želja. Na ovaj dan se uključite u planiranje, manifestacije i duhovne prakse. Pokušajte da ugodite sebi i drugima, a takođe mislite pozitivno. Mirno sjedite, opustite se i vizualizujte svoje snove, zamislite ih u glavi kao da su već ispunjeni. Aktivirajte energiju ovih događaja u svom biću. Takođe, dan je savršen za čišćenje, kako za čišćenje nepotrebnih stvari u domu i oslobađanje prostora, kao i za pročišćenje sopstvenih emocija i energije.

Preporučuje se da napravite mapu želja sa slikama i pozitivnim porukama, ili da nacrtate simbole na papiru koji vas podsjećaju na ostvarenje vaše želje – na primer, simbole valuta kada je riječ o želji za privlačenje novca, srce za prizivanje ljubavi, grafikon sa krivom na gore ako je riječ o napretku u karijeri…

S obzirom na to da je glavna vodilja ovog dana niz 21-12, onda je važno da svoju želju zamislite u 21:12 časova. Na ovaj način možete duplirati pozitivan efekat ovog magičnog niza brojeva. U ovo vrijeme razmislite o svojoj glavnoj želji i možete napraviti plan, korak po korak, kako da je ostvarite.

Postoji jedna stvar koju nikako ne treba raditi 21.12, a to je da nekome mislite ili želite nešto loše. Takođe, pored toga, ne bi trebalo dugo da spavate i da budete mnogo lijeni, ovaj dan treba provesti aktivno.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE