Srijeda, 27 Septembra, 2023

DEJAN POBJESNIO KAD JE ONA NAZVALA: Šok u studiju, izbio haos (VIDEO)

tU oku emisije “Narod pita” u kojoj je gostovao pobednik pete sezone rijalitija “Zadruga” Dejan Dragojević, produkcija je uključivala gledaoce, a jedna gledateljka osula je žestoku paljbu po pobjedniku.

– Dobro veče, Ivana pozdrav za tebe. Ja bih ostala enigma za sve one koji pišu komentare poslije ovih divnih emisija. Do četrnaestog januara sam plakala i onda sam prestala, odjednom. Želim da kažem, prvo, veliki pozdrav za sve majke i snajke. Sve majke su rodile sinove su i snajke. Veliki pozdrav za sve žene koje su zvale do 3 i 15 ali su zaboravile da su prvo postale snajke. Ako se odreknete majke, zašto ne bi sestre i brata? Dejane, koji je problem oko razvoda i zašto se još nisi razveo? – upitala je gledateljka.

screenshot-from-2022-08-12-07-58-34

Foto:Prinstcreen

– Nastavite da kuvate ručak u tri ujutru – rekao je Dejan.

– Kada zijevaš, stavi ruku, vidim ti plombe. Pitala sam te, odgovori mi konkretno na pitanje – pričala je gledateljka.

– Ja sam se razveo, potpisao sam papire. Ja ne mogu da utičem na sud jer je sve usporeno zbog korone. Je l’ vas veže papir sa vašim mužem? – rekao je Dejan.

screenshot-from-2022-08-12-08-00-04

Foto:Prinstcreen

– Da, imam pravo. Imam dva prezimena. Sada ću da ti objasnim. Ako bude bio drugi, ja neću da čekam Zadrugu, ja imam gdje. Ja neću da plačem za tebe. Ja sam gledala i nisam vjerovala i onda sam shvatila da si običan ološ. Ja mogu da vređam, nemam ugovor i mogu da kažem šta mislim. Moja glava, moje mišljenje. Ne dajete mi konkretan odgovor! – rekla je gledateljka.

– Sramota za vas! – odbrusio je Dejan.

– Može mi se! Pitala sam konkretno gdje je papir za razvod! Ja ne znam šta bih pitala tebe jer nećeš da kažeš, ti si blizanac. Želim da pozdravm Čorbu koji pomaže ljudima. Ja sam oduševljena njegovim kanalom i svime što radi. Taj Milan pomaže ljudima i poslije Zadruge. Onda, da idemo dalje, htjela sam da pitam još nešto: Sjeća li se iko onog Dejanovog naglog topljenja kilograma, sjedenja kose? Od jednom više nije sed, ni po bradi, ni po glavi. Ti si naučna fantastika za sve ljude. Tebe ne bih nazvala pa da znam da ću da umrem. Bili ste sijedi, pravili su vas žrtvom. Vi se smijete a svi su vas doveli do visine. Jedino što poštujem kod tebe jeste što nećeš da kažeš koje si vjere. Nepodnosim te i neću da lažem! Dvoličan si mi i djeluješ mi kao loš čovjek – vikala je gledateljka.

screenshot-from-2022-08-12-10-55-10

Foto:Printscreen 

– Pa i vi ste dvolični, zašto onda kažete da cijenite nešto kod mene? – upitao je Dejan.

– Ja te ne podnosim, ali, isto tako, svaka čast na tome što se ne izjašnjavam – rekla je gledateljka.

Detaljnije u nastavku teksta.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE