Subota, 30 Septembra, 2023

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. FEBRUAR: Bik neka očekuje sputavanje planova, a ovaj znak treba da ispravi greške iz prošlosti

Pogledajte da li će vašem znaku dnevni horoskop donijeti mnogo sreće.

Moguće je da ćete makar jedan deo ovog dana provesti u razmišljanjima o prošlosti ili pokušajima da pronađete način da ispravite neke svoje greške. No, pronađite dovoljno vremena da budete i u kontaktu sa onima koji su vam važni.

BIK

Tranzitni Mesec u vašem znaku donosi potrebu da budete aktivni, da se vidite sa nekim osobama sa kojima se već izvjesno vrijeme dogovarate oko susreta. Moguće je da će vas nešto spriječiti u ostvarivanju baš svih vaših današnjih planova.

BLIZANCI

Pokušavaćete da ovaj dan iskoristite i da se opustite, ali mi se čini da ćete ipak morati da obavite neke obaveze na koje ste u prethodnim danima zaboravili. Nemojte biti nervozni prema onima sa kojima dolazite u kontakt.

RAK

Tranzitni Mjesec u polju prijatelja, druženja govori da biste dan trebali da iskoristite u društvu onih sa kojima volite da se družite. Doduše, ne vjerujem da će se ovo dopasti vašem emotivnom partneru, pogotovo ako ga stavite u drugi plan.

LAV

Za vas je današnji dan pravi trenutak da sa emotivnim partnerom odete na neko društveno dešavanje, da izađete malo iz kuće i opustite se u nekoj rasterećujućoj atmosferi. Želećete da svom voljenom biću priredite lepe momente.

DJEVICA

Makar dio dana ćete odvojiti za razmišljanje o trenutnoj emotivnoj situaciji, kojom niste zadovoljni. Zato je danas dobar momenat da sa voljenom osobom napravite dobar plan i odete u „akciju“. Imate pred sobom lijepe i opuštajuće trenutke.

VAGA

Današnji dan Vage će iskoristiti da neke obaveze koje u proteklom periodu nisu završile, konačno privedu kraju. Drugi deo dana je po vas bolji, jer vam donosi rasterećenje i bolju atmosferu, naročito u kontaktu sa voljenom osobom.

ŠKORPIJA

Tranzitni Mjesec u polju partnerstava govori o tome da će danas voljena osoba biti posebno raspoložena da vam pokloni svoju pažnju. Doduše, sve ovo vas može pomalo nervirati, jer vam neće ostavljati ni malo prostora da imate samo za sebe.

STRIJELAC

Tranzitni Mjesec u polju svakodnevice govori da biste najradije proveli dan kod kuće, opušteni i rasterećeni od svih obaveza. No, čini mi se da ljudi sa kojima ste u kontaktu imaju drugačije planove za vas, pa očekujte da vas izvuku iz kuće.

JARAC

Tranzitni Mjesec u polju ljubavi, kreativnosti, dece, dobrog raspoloženja govori o tome da ćete provesti jedan rasterećujuć i opušten dan koji će vam u potpunosti prijati. Srešćete se sa nekim ljudima sa kojima ste planirali, ali i sa nekima kojima niste.

VODOLIJA

Tranzitni Mjesec u polju doma i porodice govori o tome da ćete se najbolje osećati kod kuće, ili da će ukućani pokušavati da vas zadrže i malo „imaju“ za sebe. Možda biste vi radije na neku drugu stranu, ali dajte onima koji vas vole deo svog vremena.

RIBE

Tranzitni Mjesec u polju komunikacije i dogovora pokazuje da je danas odličan dan da budete u pokretu, da budete živi i aktivni i u kontaktu sa drugima. Iskoristite ovaj dan da biste se susreli sa osobama koje su vam bitne i uživali u njihovom društvu.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE