Srijeda, 27 Septembra, 2023

DOKTORI IZ URGENTNOG CENTRA DONIJELI ODLUKU: Tiče se Miljane Kulić

Miljana Kulić bi početkom sljedeće nedelje trebalo da bude puštena na kućno liječenje. Njoj to još uvijek nije zvanično saopšteno, ali jeste njenoj majci Mariji, koja ćerku nije vidjela otkad ju je i dovela u Beograd.

Miljana će i nakon otpusta biti dužna da se redovno javlja na kontrolne preglede kako bi joj se pratilo stanje, koje je za sada stabilno, ali će morati i da pije prepisane terapije.

Inače, ona svojim ponašanjem ne prestaje da šokira lekarsko osoblje Urgentnog centra, gdje se nalazi već neko vrijeme na liječenju. Ona je više puta od svog dolaska u Beograd svojim ispadima zbog nikotinske krize pravila probleme doktorima, iako je pušenje strogo zabranjeno, pa su joj nekoliko puta i oduzimali elektronske cigarete.

Ipak, da ona ne odustaje od svog poroka uprkos svim upozorenjima i zaplenama, svedoči i nezvanični izvor iz bolnice, koji nam je ispričao da su Miljani ljekari opet zaplenili cigarete, koje je krila ispod jastuka!

– Miljani je uvijek na lijep način sugerisano da je u bolničkoj zgradi strogo zabranjeno pušenje, pa čak i elektronskih cigareta. Kolege su joj već dva puta oduzele aparat. Ovog puta ih je sakrila ispod jastuka. Jedva su joj podigli glavu kako bi ih zaplijenili i bacili. Po običaju je vikala i dramila, ali su ljekari bili rigorozni – priča izvor.

Nakon što se malo smirila, uslijedila je nova drama, i to opet zbog zabranjenih posjeta. Kulićeva je tražila da joj dovedu majku i Bebicu.

– Iako je vrlo dobro upućena da su posjete pacijentima zbog povećanog broja obolelih od koronavirusa zabranjene do daljeg, napravila je scenu i tražila da joj dozvole posete. Doktorima baš zadaje muke, iako im je nekad i simpatična – završava naš izvor.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE