Subota, 30 Septembra, 2023

Dvije nedjelje nakon diskvalifikacije otkrivena prava istina: Zola je Miljani ispod pokrivača rekao grozne stvari!

U prvom intervjuu koji je dala nakon diskvalifikacije iz pete sezone rijaliti šou-programa “Zadruga”, Miljana Kulić je istakla da je muškarci salijeću na sve strane.

– Udvaraju mi se muškarci, ali ja čak i ne otvaram njihove poruke! Bila bih sa Mensurom, on je muškarac mojih snova! Sve na njemu je super. Sviđa mi se njegov čvrst stav i što se zaštitnički ponaša prema djevojci. Znam da je emotivan, ali ne želi da pokazuje emocije. Kad ih je ranije pokazivao, ljudi su ga gazili, baš kao i mene – istakla je Miljana.

– Daću sve od sebe da pobijedi Mensur, on je car! Kad bih se vratila u “Zadrugu” mogla bih i ja da ponesem titulu pobjednice, ali kad bolje razmislim, pobjednik ne smije da bude nasilan… A ja sam bila nasilna prema ološu Zoli i postoji velika šansa da ću odgovarati za to.

– Nikad se ne bih pomirila sa Zolom. Ne patim za njim, gadi mi se! Sada ne mogu da pronađem nijedan razlog zbog kog sam ga voljela. Sramota me je što sam bila sa njim. Žao mi je što sam tri godine uzalud bacila i što nisam bila pametnija da sačuvam novac koji sam krvavo zaradila, umjesto da vraćam dugove jednom gmazu! Bila sam naivna, voljela sam i sada treba da ispaštam… – dodala je Kulićeva.

– Zola mi je tada pokrio ‘bubicu’ i rekao: “J… ti majku u usta”. I još neke gadosti i budalaštine… Nisam mogla da izdržim da mi tako govori neko koga sam voljela i eto, ‘ponijela’ sam se kao neurotični slučaj.

.

.

.

.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE