Srijeda, 27 Septembra, 2023

FILIP NASRNUO NA DALILU IZ SVE SNAGE, DISKVALIFIKACIJA CARA PRED FINALE? Pogledajte snimak koji je zgrozio gledaoce (VIDEO)

Dalila Dragojević i FIlip Car ne prestaju da šokiraju gledaoce u rijalitiju Zadruga. Njihov odnos naizgled nema nikakvih prepreka sada, nema ni Dejana, ni Maje, čak ni Filipove mnogobrojne mačkice ne prave galamu, ali nikako da uđu u mirnu luku.

Finale se približava, nervoza je velika, svima su živci kao strune, a povrh svega ovonedeljni gazda Sale Luks je postavio Filipa Cara za potrčka, a da zlo bude veće sa njim u kombinaciji je i Sanja Grujić, njegova bivša kombinacija.

Ipak, kako to već biva, Filipov gnev se završava na Dalili. Međutim, ovoga puta Dilip je snažno ud-ario Dalilu fla-šom, koja je zajaukala od bolova u tom trenutku.

Pogledajte kako je to izgledalo!

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Mnogi su već neko vrijeme bijesni zbog Filipovog nasi-lničkog ponašanja, ali ovo je već ozbiljan kontakt i Dalila je mogla ozbiljno da bude povrijeđena.

Zbog nasilničkog ponašanja prema ženi, pa makar to bila i Dalila, mreže su se usijala sa zahtjevom da Car bude diskvalifikovan i izbačen sa imanja bez dinara isplaćenog honorara.

Da li će se to desiti, ostaje da vidimo. 

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE