Utorak, 26 Septembra, 2023

IGOR JURIĆ I OLIVEROVA UDOVICA U VEZI VEĆ 2 GODINE: Ona je 2020. objavila sliku s njim, ali niko nije slutio da su u vezi

Milena Ivanović Popović, udovica Olivera Ivanovića, objelodanila je juče da je u vezi sa Igorom Jurićem.

Milena je u prethodnom periodu na društvenim mrežama isticala da je zaljubljena, ali nije željela da otkrije da li je i s kim u vezi.

Ona je ranije na svom Instagram nalogu objavljivala i upitnike gjde su pratiocu mogli da joj postave pitanja,a jedno od najčešćih je bilo da li je zaljubljena. Ona je odgovarala je potvrdno, ali nikada, sve do juče, nije željela da otkrije identitet partnera.

Kako piše Blic, Milena i Igor Jurić su krili vezu pune dvije godine. Ona je sinoć na Instagramu, pored zajedničke fotografije, kratko i jasno napisala: “Ljubav”.

Inače, Milena je prije dve godine objavila i prvu fotografiju s Jurićem, ali tada niko nije slutio da su u ljubavnoj vezi.

Te 2020. godine nije pokazivala emocije u smislu ljubavi, ali da joj je i tada mnogo značio pokazuje poruka koju je ostavila pored fotografije.

– Podrška – napisala je ona u opisu fotke na kojoj poziraju zajedno.

OBJAVU POGLEDAJTE OVDJE

Milena Ivanović Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici. Sa Oliverom ima sina Bogdana.

Igor Jurić je osnivač Fondacije “Tijana Jurić”, nazvane po njegovoj stradaloj kćerki. Tijanu, tada petnaestogodišnjakinju, u noći između 25. i 26. jula 2014. u Bajmoku oteo je, a onda i ubio Dragan Đurić, koji je zbog toga osuđen na 40 godina zatvora.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE