Subota, 30 Septembra, 2023

‘ISPALA SAM BEZOSEĆAJNA PREMA RODITELJIMA’ ! EVO KAKVU JE PORUKU DALILA UPUTILA SVOJIM RODITELJIMA: Da li će joj babo Huso oprostiti?(VIDEO)

Zadrugari glasaju za najbezosjećajniju osobu u Bijeloj kući.

Dalila Dragojević je dobila riječ.

screenshot-1

Foto: printscreen Pink.rs

    Što se tiče bezosjećajnosti, ja jesam u momentima djelovala tako, ja znam kad pogrešim, ali su mi isto tako bitni postupci prema meni. Ako ja vidim da ta osoba ne mari za to što se desilo, ja nemam namjeru da prilazim toj osobi. Posljednjih dana me više ništa ne dotiče, kao što možete vidjeti. Mislim da sam najviše bezosjećajna bila prema svojim prijateljima koji su napolju i koji su gajili nadu da ću ispraviti sve. Takođe, najviše sam bila takva prema roditeljima isto. Stavila bih i sebe negdje tu među ovu listu, ali ne da mi se, neću pričati o sebi… Staviću Filipa, na drugo mjesto ću staviti Gruju, koji je ispao bezosjećajan prema svojoj supruzi. Na treće mjesto, hm, navela bih još neke osobe, ali mi se ne da da im dajem na prostoru, ali eto, navešću Marka Osmakčića – rekla je Dalila.

Dia Kostić je dobila riječ odmah nakon Dragojevićke.

screenshot-2

Foto: printscreen Pink.rs

    Ja ću biti kratka i jasna. Na prvom mjestu Mima. Smatram da ne ide da djevojka zbog rijalitija razvede čoveka, a zbog toga i Gruju. Na trećem mjestu Milica, jer se vidjela njegova ljubav, a ona je pretjerala – rekla je Dia.

Marijana Zonjić je dobila riječ.

screenshot-3

Foto: printscreen Pink.rs

    Hej tatice, spržićemo im sve kartice. Pošto ne piše da se navode monstrumi, zaobićiću ove amebe…Navešću Đedovića, mislim da si bezosjećajan jer mu se osobe povjere, a onda ti to izneseš za stolom. Na drugo mjesto ću Gruju, jer je bio bezosjećajan prema djeci i ženi. Meni je Mima drugarica, ali ću nju staviti na treće mjesto, jer kad si se najviše zagrijao, gledala je da te gasi – rekla je Marijana.

Anđelo je dobio riječ.

    Gruja i Viktorija jer su roditelji – rekao je Anđelo, pa je Marko Đedović dobio riječ:

screenshot-4

Foto: printscreen Pink.rs

    Što se tiče generalno, samo bih jednu stvar, ali razumjeće Mića. U poeziji postoji metafora koja se zove “gorka medovina”. Što se tiče bezosjećajnosti, negdje mi je Sanja ukrala izlaganje. Gruja, naravno, zbog najveće težine što je ovdje uradio. Na drugom mjestu mi je Dalila, zbog svega da se ne ponavljam. Treća osoba je Filip, isto tako, jer dok je Dalila plakala, on je imao sek**alne odnose po tuš kabinama i krevetima – rekao je Đedović.

Sandra Rešić je dobila završnu riječ.

    Neću navoditi Dalilu i Filipa, jer to komentarišem. Dva su mi najličnija, to će biti Matora, Dejan Dragojević i Marko Osmakčić – rekla je Sandra kratko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE