Srijeda, 27 Septembra, 2023

JAVNO JOJ ZAPRIJETIO AKO PROGOVORI, MOKA SLAVNIĆ SE OGLASIO NAKON ULASKA ANE U ZADRUGU: Riječi šokiraju

Otkrio sve o Zvezdanovoj bivšoj ženi

Žena Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, sinoć je postala nova takmičarka “Zadruge 6”.

Njen ulazak već je podigao veliku prašinu, a vjerujemo da najsočnije tek slijedi, s obzirom da je njen partner Zvezdan najavio da će danas napustiti rijaliti, zbog toga što ne može da boravi u istom prostorom sa Anom.

Novonastalu situaciju prokomentarisao je i Zvezdanov otac, Zoran Moka Slavnić, koji je ipak podržao sina.

Na pitanje zašto Ana nije Zvezdana ostavila ranije iako je bila nesrećna, Moka je rekao:

– Zašto ja ćutim? Zato što sam šmeker. Mada je glupo to da kažem za sebe. Bio sam na njenoj strani, ali ona je sad bivša žena Zvezdanova, sve njegove bivše za mene ostaju bivše. Ona više ne postoji za mene otkad je rekla da Zvezdan više ne postoji za nju. Plakali smo zajedno, molio sam je, ali poštujem njen izbor. Ne bih ja o njoj više. Sreća njena što zadrugari ne znaju šta je pričala o njima, to je njen ego koji je srušen, to je osveta. Zvezdan ima veliko srce, pa će da se povuče. Sitna je ona riba da bi uništila Zvezdana. Ana ide na njegovu emociju, zna da je on emotivan. Najgore je kad neko od supružnika iznosi prvljav veš – naveo je Slavnić, a potom otkrio da li je istina da Ana brine o njegovoj bivšoj ženi…

– Istina je, to je fantastično, rekao sam njemu, pričali smo o tome. Mogu ja za tebe da učinim ludačke stvari, ali ako se emocija izgubila, džabe – rekao je Moka.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE