Jelena Ilić Marinković odlučila

Jelena Ilić Marinković odlučila je da tuži Anđela Rankovića jer je, kako kaže, izneo laži o njenoj porodici.

Jelena Ilić, Ivan Marinković
FOTO: PETAR ALEKSIĆ

– Slagala sam za dve osobe da nisu gledali jedno u drugo, to je na primer za Teodoru i Gačića, ima i još primera. Bilo je laži da sam se venčala u septembru kako bih ušla u rijaliti u decembru, ali ima i neprijatnih stvari koje su ozbiljne laži – navela je supruga Ivana Marinkovića za crnim stolom, te najavila tužbu protiv Rankovića:

Zadruga 5, finale, finale Zadruge 5, Anđelo Ranković
FOTO: NENAD KOSTIĆ

Ovde su ljudi koji su polupismeni i nalaze se sami u mojim rečima, pokušali su da smisle gadosti kako bi sebe oprali. Anđelo je ispričao svašta o mojoj porodici i ja ću morati da dokazujem istinu tamo gde se dokazuje – rekla je Jelena, a Anđelu nije bilo dobro dok je slušao to.

Jelena Ilić
FOTO: PRINTSCREEN PINK TV

Anđelo nazvao Jelenu nasilnicom

Podsetimo, u emisiji “Pretres nedelje” Anđelo Ranković je Jelenu Ilić Marinković nazvao nasilnicom, te je optužio da podržava svog supruga u lošem ophođenju u rijalitiju.

– Prvo: Zbog toga što je Ivan Marinković ponovo počeo da pije alkohol, a pričalo se da ga je ona izlečila i da je on s njom totalno drugačiji. Drugo: Pričalo se o tome da se popravila, a pokazala je da je nasilnica – naveo je Ranković za crnim stolom, a zatim nastavio svoje izlaganje:

Ivan Marinković, Jelena Ilić
FOTO: ANA PAUNKOVIĆ, DRAGANA UDOVIČIĆ

– A treće je da se bori za potomstvo, hteli su da to iznesu ovde, a onda smo mi provalili da je u tome stvar, a podržava Ivana u svim lošim stvarima koje radi majkama i u ophođenju prema tuđoj deci.