Petak, 29 Septembra, 2023

JEZIV ZLOČIN U PANČEVU: Otac usmrtio suprugu i sina pa počinio samoubistvo (9): Evo šta je PRETHODILO dvostrukom ubistvu

Ruski državljanin Ašov G., njegovi supruga Olga G. i sin (9) nađeni su mrtvi u iznajmljenom stanu u Pančevu kada je policija sinoć oko 12.30 provalila vrata.

Kako Kurir prenosi, Rus koji je počinio dvostruko ubistvo i samoubistvo po zanimanju je hirurg.

– Oni su došli u Srbiju zbog straha od mobilizacije. Iako je hirurg, u Rusiji je imao svoju taksi firmu – kaže sagovornik i dodaje:

Kako dalje navodi naš sagovornik s njima je bio i tinejdžer (18), inače Olgin sin iz prvog braka, ali je pre nekoliko dana deportovan i otišao je u Rusiju.

– S njima je ostao deevetogodišnji sin. Stan u kom se dogodio krvavi pohod kupili su prije dva meseca.

Kako saznajemo, muškarac je prvo ubio suprugu, pa dijete.

– Nakon svađe, uzeo je nož i zaklao ženu, dok je njihovo dijete rukama udavio – kaže sagovornik i dodaje da je potom izvršio samoubistvo.

Kako izvor Kurira kaže, ruska porodica je u Pančevu poslednjih godinu dana i stanari nisu imali nikad problema s njima. Za jezivo dvostruko ubistvo i samoubistvo saznalo se nakon što su ih tokom jučerašnjeg dana zvali prijatelji iz Rusije, ali se oni nisu javljali.

– Prijatelji su navodno obavijestili policiju koja je sinoć upala u stan i zatekla jezivu scenu. Žena i dječak ležali su na podu stana, dok se Rus objesio. Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ove jezive tragedije.

Kurir.rs/B.T.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE