Subota, 30 Septembra, 2023

KATARINI GRUJIĆ SREĆA OKRENULA LEĐA- NAKON SKANDALA NA VJENČANJU PJEVAČICI I GOBELJU STIGLI NOVI PROBLEMI: Torba puna para nestala!(VIDEO)

Katarini Grujić na dan vjenčanja sreća okrenula leđa!

Skandalozno vjenčanje pjevačica Katarine Grujić i fubdalera Marka Gobeljića u jednom prestoničkom hotelu pretvorilo se u pravi horor. Naime, prije same proslave nervozna mlada tjerala je predstavnike sedme sile, koji su samo pokušavali da uslikaju prvu fotografiju ispred Hrama Svetog Save.

No, kako to nije bilo moguće, zbog pjevačicinog obezbjeđenja, ona je počela da viče na novinare i fotoreportere, obećavajući da će dati izjavu ispred prestoničkog hotela. 

Izgleda da se novopečenoj mladi sreća okrenula, jer je u hotelu u kom je kasnije zaplesala sa mužem, zaboravila torbu punu para. Za Informer, Kaćina drugarica otkrila je detalje ovog, navodnog peha, pa je opisala šta se tačno desilo i za koga je bio namjenjen novac u torbi.

  – Kaća i Gobelja su pripremili punu torbu para kako bi okitili muzičare. Rekli su mi da su spremili čak 50.000 eura!

Ali desio im se peh jer su zaboravili torbu sa parama u limuzini kojom su došli na vjenčanje. Kad je to shvatio, Gobelja je u jednom trenutku istrčao iz hotela i uzeo torbu – priča Kaćina drugarica.

Podsjetimo, predstavnici sedme sile ujedinjili su se tog dana, te smo pokazali Grujićevoj da će je njen bezobrazluk koštati u karijeri. 

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE