Subota, 30 Septembra, 2023

LUNA I MARKO ULAZE U RIJALITI, EVO KO IM ČUVA BEBU: Oglasili se za medije, FANOVI U NEVJERICI

Luna Đogani i Marko Miljković ne prestaju da intrigiraju javnost, a sad su progovorili o nedavnom odmoru, ćerki i svom braku.

– Morali smo da na putovanje vodimo bebisiterku. I uživali smo i radili. Imali smo dva leta, bilo je naporno, sa bebom i sve… Beba je bila divna, spavala je tokom oba leta. Možda opet odemo uskoro u Tursku – kazao je Marko Miljković.

3004345-screenshot-10-ff

– Jedva čekamo prvi rođendan ćerkice. Uskoro će, videćemo da li će biti velika žurka, sa novinarima i ostalo. Mora to da se obeleži – kazala je Luna Đogani te otkrila da li će sa suprugom snimiti njihov rijaliti i kakav im je brak.

– Ne, previše mi je svega toga, da nas snimaju 24 sata, ne. Imali smo mi dobre ponude za tako nešto, ali smo završili mi sa takvim ponudama… (smeh) Tolerancija i razumevanje su prisutni u našem braku. Nije sve savršeno, naravno, al’ nismo dozvolili nikome da nas odvoje, a pokušavali su – navela je ćerka pevačice Anabele Atijas.

– Mi smo odlično plaćeni od Jutjuba, više je nego dovoljno. Ne treba nam ništa drugo – istakao je Marko.
Luna je otkrila i ko im čuva ćerku kad imaju obaveza.

– Pa, bebisiterka. To je žena koja nam pomaže, ne stalno, al’ ponekad. Kad mora tu je. Mia je baš voli – kazala je Đoganijeva, koja ne priželjkuje veliku svadbu.

– Kasno je sad za to, kasno je – ističe Luna.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE