Subota, 30 Septembra, 2023

MAJIN OTAC UDARIO NA PINK! “Neće da je vode kod ljekara, jer bi on MORAO U ZATVOR!” PRODUKCIJA ŠTITI Cara!?

Slomio je vilicu!”

Sinoć je došlo do brutalnog sukoba između Maje Marinković i Filipa Cara koji je eskalirao, te je Car nasrnuo na Marinkovićevu

Radomir Taki Marinković, otac Maje Marinković je hitno reagovao pa se uputio u Šimanovce, a potom se uslikao i ispred Pink televizije tokom noći, gdje je javno pozivao da se Car izvede iz Zadruge i da ide u zatvor, nazivajući ga nasilnikom.

Podsjetimo, Car je nedavno govorio da ne smije imati nijedan fizički kontakt, jer je na uslovnoj kazni, kako je presuđeno, nakon što je prošle sezone polomio vilicu Ademiru Pelešu, koji je tada izveden iz Zadruge

Sada je taki bijesan ispred Pink televizije pozivao da se Car odvede u zatvor, jer je nasrnuo na njegovu kćerku i time po njegovim riječima prekršio uslovnu kaznu:

Radomir Taki Marinković, Maja Marinković

– Nasilnik po ko zna koji put pokazuje mržnju prema ženama! Maja je pretučena a ne vode je kod doktora jer poslije ovih povreda i batina, nasilnik mora da ide u zatvor, jer je pod uslovnom kaznom, jer je prošle godine čovjeku slomio vilicu! Stop nasilju nad ženama – napisao je Taki, a potom je objavio i apel drugih stranica koje traže diskvalifikaciju Cara.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE