Subota, 30 Septembra, 2023

“MAMA NAS JE NAPUSTILA ZAUVIJEK” Potresan oproštaj kćerki Jovane Marjanović: Ostat ćeš u našem srcu najvoljenija, najmilija majko moja

Prema nezvaničnim saznanjima, tokom istrage na tijelu nisu nađeni tragovi nasilja. Tijelo je nađeno na nepunih par kilometara od centra Zlatibora, ali u zabačenom dijelu gdje ni mještani ni turisti ne prolaze, na ivici potoka ispod borove šume.

Njene kćerke oglasile su se potresnim porukama.

– Dragi prijatelji, pronašli smo mamu, nažalost napustila nas je zauvek. Najdivnija žena na svetu, anđeo… Ostaćeš u našem srcu zauvek najvoljenija, najmilija majko moja.

gmok9kpturbxy9jymjlm2jkntc3mmu5zmiwngvkmdazodeyzte4ogu5zs5qcgerkwlnauqagaewbq

Foto:Instagram printsceen

One su se zahvalile svima koji su učestvovali u potrazi i pružali podršku.

– Jedno ogromno hvala svim ljudima koji su nam pomogli u potrazi, slali poruke podrške, bili uz nas sve vreme. Dali ste nam snagu da idemo dalje, energiju da okrenemo nebo i zemlju i utehu da nismo i nikada nećemo biti same – navodi se u poruci.

Podsetimo, Jovana Marjanović (54) nestala je 22. decembra na Zlatiboru. Ona je izašla da prošeta iz stana u ulici Save Stanojčića broj 47, a nakon par minuta telefon joj je isključen i od tada joj se gubi svaki trag.

Njeno tijelo pronađeno je juče i sumnja se na samou,bistvo, ali tijelo je poslato na Institut za sudsku medicinu.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE