Subota, 23 Septembra, 2023

MIKI ĐURIČIĆ NAPUSTIO PORODIČNI DOM, donio tešku odluku: “Najgora je stvar živjeti kod žene”

Nije mu lako!

Miki Đuričić (45) je otkrio da se seli iz rodnog mesta! Učesnik “Zadruge” odlučio je da ode iz sela zbog žene Angeline (36), s kojom se vjenčao prošle godine, i njihove ćerkice Dunje (2).

– Selim se iz Kupinova, nas troje nećemo više živjeti ovde. To je kuća mog oca Mirka, ali dolazićemo svakog vikenda. Njemu ništa neće nedostajati, nastaviću da brinem o njemu – priča Miki, i dodaje da će se njih troje vjerovatno skućiti u Novom Sadu:

– Još se dogovaramo gdje ćemo da živimo. Govorio sam da je najgora stvar živjeti kod žene, a najvjerovatnije ću se preseliti u njen stan u Novom Sadu jer mislim da je za Dunju bolje da raste u gradu. Pričao sam: “Bolje ući keruši u dupe nego ženi u kuću.” Rekao, pa porekao.

– Jovan ima preko 250 mangulica, a ja sam postao njegov saradnik. Tek sam počeo sa njihovim uzgojem i za sada mi ide lijepo. Moje svinje su u Kupinovu, nemam ih mnogo. Moj deda je gajio svinje, pa sam mu kao dijete pomagao. Pored njega sam naučio sve o svinjarstvu. Namjeravam i da proizvodim organsku hranu, ali s tim još nisam krenuo – priča Đuričić.

2693515-miki-djuricic-ff

Đuričić je prvi put uspio da izdrži svih deset mjeseci u “Zadruzi” i plasira se u superfinale, ali ne krije da mu je bilo teško bez supruge i ćerke:
– Baš sam ih se uželio! Žena je zadovoljna mojim učešćem zato što nisam napravio nijednu glupost i nisam se obrukao. Imao sam cilj, znao sam zbog čega treba da izdržim i zato sam uspio. Više nisam ja na prvom mjestu, već ćerka. S druge strane, niko me nije ni dirao, ni sa kim nisam imao konflikt.

Mada se bacio na svinjogojstvo i poljoprivredu, rijaliti veteran ne odustaje ni od svijeta medija:

– Stefan Karić i ja smo postali drugari. Zbližili smo se u “Zadruzi” i nastavili s druženjem i napolju. Korektan je i pošten momak. Dogovorili smo se da radimo zajedničku emisiju.

Miki kaže da bi za dobar honorar ušao u “Zadrugu 6”, koja će biti emitovana od septembra na Pinku.

– Ako mi daju nepristojnu ponudu, pristajem! Ukoliko bih od tog novca mogao da kupim stan ćerki Dunji u Novom Sadu, opet bih živio pred kamerama. Želim da ima nekretninu na svoje ime. Volio bih, ako je to moguće, da u “Zadruzi” ostanem šest, a ne svih deset mjeseci – objašnjava on.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE