Subota, 30 Septembra, 2023

Miljana Kulić ostala bez dinara, moli za novac: Bivša zadrugarka objavila prepisku, pa oplela po Mariji!

Bivša zadrugarka Jelena Batos objavila je prepisku sa diskvalifikovanom Miljanom Kulić koja joj je tražila novac na zajam.

Naime, Jelena je na svom Instagramu podijelila skrinšotove poruka u kojima je Miljana moli da joj pozajmi 200-300 eura.

– Jeco, diskvalifikovali su me da mi ne bi isplatili. Baš sam u velikom problemu i sjetila sam se tebe da mi pomogneš, za mjesec dana bih ti vratila kad mi daju, jer ulazim opet. Jel’ imaš 200-300 eura na zajam? – glasilo je objašnjenje i pitanje za Jelenu, koja je Kulićeva pitala gdje je i sa kim se nalazi.

– Kod kuće, sa Nenadom sam. Treba mi za stan, u mnogo sam lošoj situaciji. Svi su mi okrenuli leđa. Pokušavam da se snađem za život, tako da sam baš nikakva – rekla je Miljana.

– Nisi sama, tu sam ja! Gdje se nalaziš? – upitala je Batos, a Miljana je odgovorila:

– Doboj, biću tu u petak.

Jelena je objavila još jedan Insta stori, u kojem je oplela po Mariji Kulić, Miljaninoj majci navodeći da ne treba više svoju kćerku da koristi da bi joj dala novac.

– Ovo je jedan od najplaćenijih rijaliti igrača, koja je cijelu svoju porodicu digla na noge, a kada je počela da ide svojim stazama i ne puni im više džepove, mama je počela da se protivi i naređuje. Miljana je pala, i sva ona njena harizma, a tako isto i ekonomija… i vrata joj se svugdje zatvaraju! Marija Kulić, mislim da bi bilo krajnje vrijeme da svoju kćerku tretirate kao kćerku a ne kao objekat zarade i rijaliti igrača! – napisala je Batos.

.

.

.

.

.

.

.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE