Mujo i Haso u kafani, kad se Mujo pohvali nakon treće čaše pića:

Mujo i Haso u kafani, kad se Mujo pohvali nakon treće čaše pića:

– Jarane, da ti kažem nešto … naučio sam govoriti njemački!

Haso u nevjerici klima glavom i upita:

– Ma ajde! Deder, kaži nešto!

Mujo ponosno ispali:

– Gud morning!

Haso ga zbunjeno pogleda:

– Jarane, to ti je engleski …

Mujo tada veselo odgovori:

– A vid’, i engleski znam!

Bonus:

NAJVIŠE PROFITIRALI OD RIJALITIJA: Bivša takmičarka konačno otkrila koliko BRDO KEŠA je zaradila učešćem

Ne postoji profesija u kojoj pojedinac može da zaradi veliki novac, a da mu za to nisu potrebne nikakve kvalifikacije i znanje, kao što je to “rijaliti igrač”.

Dovoljno je da budete skloni skandalima i ne previše opterećeni moralom, i regionalni uspeh i zarada su zagarantovani. Motivacija za učešće u prvih nekoliko godina bila je isključivo želja za slavom, pošto su pare dobijali samo pobjednici, a honorari za ostale učesnike su bili mizerni, ili ih nije bilo uopšte.

Na spisku onih koji su najviše profitirli od zanimanja “rijaliti zvijezde” su i Kristina Kija Kockar (80.000), Maca Diskrecija (77.000), Saška Karan (65.000), Miljana Kulić (55.000), Vesna Vukelić Vendi, Zorica Brunclik, Goca Božinovska, Marina Perazić (50.000), Luna Đogani (40.000) i drugi. Marina je konačno progovorila o periodu koji je provela u rijalitiju.

– S vremenom postajalo mi je sve teže ostavljati ćerke s mojim tatom u Rijeci da bi odražavala karijeru, tako da sam se u nekom trenutku dovela u vrlo nezavidnu finansijsku situaciju, pa sam iz tog razloga morala prihvatiti učešće na Farmi, iako se to u potpunosti kosilo s mojom ličnošću i pogledima na svIJet. U načelu, ugovorom nam je zabranjeno da, dok smo u rijalitiju pričamo o honorarima, ali na kraju priča uvIJek negdje procuri, tako da, koliko ja znam, ostali učesnici nisu dobijali ni približno tih 1.500 evra nedeljno kao što sam dobila za oba učešća, na 1. i na 7. Farmi na kojoj sam provela, od samog početka do kraja, puna 4 i po mjeseca. Naravno ne svojom voljom, nego zato što, kao što to verovatno već svi znaju, kad jednom uđeš, ne možeš izaći kad ti hoćeš, koliko god ti bilo neprijatno. Zarada je bila poprilična, ali nažalost, jedan period po izlasku ja nisam bila funkcionalna. Nisam imala nikakvu želju da nešto stvaram, ni da imam koncerte. Jedino što me veselilo je da provodim vrijeme s mojom ćerkom i s psom, da posjećujem tatu u Rijeci, te da se što bezbrižnije družim s dragim ljudima kako bi mi zacelile emocionalne rane koje sam dobila učeščem u rijalitiju. Na kraju, morala sam da potražim pomoć psihologa i više terapeuta, koji primjenju različite tehnike, kako bi se oslobodila trauma. S druge strane, volim taj rad na sebi, tako da je na kraju Farma bila jedno značajno životno iskustvo, koje mi je pomoglo da upoznam sebe u situacijama koje sam ranije uspješno izbjegavala. Imala sam utisak da sam do tada živjela pod staklenim zvonom. Ujedno, činjenica da sam ostavila dobar utisak na gledaoce uprkos užasnim pritiscima i zlostavljanju, koje sam doživljavala na dnevnoj bazi naočigled miliona gledaoca, mi je na neki način pomogla da prihvatim da je Farma bila jednom vrlo korisno životno iskustvo – priznala je Marina Perazić za “Kurir”.