Subota, 30 Septembra, 2023

MUK U EMISIJI – ZOLA SE UKLJUČIO: Ni Marija ni Bebica nisu znali, zaprepastili se kad su čuli (VIDEO)

U toku emisije “Narod pita”, voditeljka Ivana Šopić je ugostila Mariju Kulić i Nenada Macanovića Bebicu. Usljedilo je uključenje bivšeg partnera Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole, koji je otkrio šta je bila tema njigovog telefonskog razgovora.

– Dobro veče, kraj telefona Lazar Čolić Zola, javljam se u ulozi Zolandera. Pozdrav Mariji. Imam pitanje za njih. Bebicu bih pitao, pošto me je zvao na telefon da ne uznemiravam, da li je uznemiravanje to što pričam sa njoim dnevno pola sata – upitao je Zola.

– Zola, to nije istina, ti je zoveš u ranim časovima, uznemiravaš je – rekao je Bebica.

– Imam dokumentovano. On je mene zvao, rekao da joj ne smetam, samo sam je pozvao da pitam kako je – rekao je Zola.

zola-0

Foto:Printscreen

– Zola, u 6 sati rano, dok je u bolnici, nema potrebe da je zoveš. Nema potrebe da je zoveš i da kvariš njenu sreću, vraćaš je u prošlost tokom ove teške situacije – rekla je Marija.

– Ne znam koliko je sretna, rekla mi je da želi da živim sa njom. Ja sam sve snimio, jer sam se opekao više puta. Poenta priče je da ja nju nisam uznemiravao. Poslaću taj snimak gdje pričamo na video-pozivu. Ja sam njoj rekao da se meni desilo tako nešto ona bi mene drugi put sahranila, rekao sam joj da sluša majku. Pitao bih nešto Mariju, šta treba da bude motiv jedne majke da se pojavi na televiziji a kćerka joj je u takvoj situaciji – rekao je Zola.

– Motiv je da ona mene vidi, čekala je nedjelju da me vidi da sam dobro. Ona se brine da li sam se lijepo našminkala i sredila. Drugi razlog je poštoivanje koje ja imam prema ovoj produkciju jer su mnogo učinili za moju Miljanu, ja bih se uvijek našla njima, da nekom treba moja krv, bubreg, tu sam. Kada sam vidjela koliko su mi svi pomogli nakon što se Miljani sve ovo desilo. Miljana je bila kritično prošle nedjelje, samo tada nisam mogla – rekla je Marija.

– Njih dvije se mogu vidjeti negdje drugde, osim na televiziji. Vidjeli ste sada koliko su ljudi fer prema vama, a vi niste bile dobre prema njima. Došlo vam je iz du*eta u glavu. Drago mi je što sam se uključio – rekao je Zola.

– I meni je drago, Zola. Toliko mi je drago što čujem tvoj glas. Toliko da sam zaboravila da postojiš – rekla je Marija..

– Zvao sam jer si zaboravila na mene, pa da se malo prisjetiš – kazao je Zola.

miljana-i-bebica-0

Foto:Printscreen

– Miljana mi je poslala poruku da joj joj pošalješ račun na koji može da ti uplati novac jer nisi uplatio struju, da više ne živiš po hotelima – rekao je Bebica.

– Zola, je l imaš dokaze da ti je Bebica prijetio – upitala je Ivana.

– Ma, on je za mene obična sprdnja. Ivana šaljem sada tebi odmah snimke, nikada sretna nije bila nego kada je razgovarala sa mnom. On govori da je ja uznremiravam, a njoj je jako drago bilo jer sam je pozvao. Neka bude da sam ja za sve kriv. Marija, da li misliš da bi se ona meni javila, da se meni desoilo sve kao što je njoj – upitao je Zola.

screenshot-3079

Foto:printscreen

– Mislim da bi te pozvala – rekla je Marija.

– Ivana, meni je glupo zbog nje da šaljem dokaz da smo se čuli, ali ću ti poslati. Želim samo da se ne govori kao da ja nju uznemiravam, ona je za mene prošlost, mrtva za mene – rekao je Zola.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE