“Na parkingu sam zagradio neko auto te sam

“Na parkingu sam zagradio neko auto te sam na šofer šajbi ostavio broj telefona i poruku da se vraćam za 5 minuta. Vraćam se ja do kola, kad na brisaču cedulja “E super, sad imam tvoj broj! Ko će prvi da zove na kafu?” i na kraju nacrtano srce. Ženski rukopis i sve.

Gledam cedulju i ostavim poruku “Evo ja ću. Da se nađemo (nije bitno gdje) za 20 minuta”, i pomjerim se od kola i zaštekam u haustor neke zgreda i pratim hoće li i ko prići kolima.

Kad iz zgrade izlazi i prilazi neki čiča ostavlja poruku i odlazi, ja zbunjen i razočaran pomalo, uzimam poruku i čitam “Pa kako ti kad nemaš ni broj telefona? Naći ćemo se tu i tu u 20:30 P.S. Nadam se da ti je jasno da sam komšiju zamolila da ostavi poruku umjesto mene. Vidimo se!”.

Prije godinu dana sam se oženio sa tom djevojkom. Nedavno zagradimo mi neka kola i ja reko daj da ostavim cedulju a ona mrtva ladna “E ne može! Ko zna kakvu ludaču si zagradio kolima!”

(Ispovesti.com)

Bonus:

SANJA MALETIĆ RODILA KĆERKU: Poslije duge borbe za potomstvo folk zvijezda postala majka u 52. godini

Najljepše moguće vijesti danas su stigle iz doma Sanje Maletić jer je folk zvijezda u prepodnevnim satima postala majka, donjevši na svijet djevojčicu.

Rođenje nasljednice istaknute estradne umjetnice predstavlja najbolji završetak dugotrajne borbe za potomstvo o kojoj je ona u nekoliko navrata otvoreno pričala, ali i prava kruna ljubavi između Sanje i njenog supruga, sa kojim je u braku već više od decenije. Toliko su i trajali njeni pokušaji da zatrudni, što joj je na kraju i uspjelo. Porođaj je protekao u najboljem redu, Sanja se dobro osjeća, beba je odmah po rođenju dobila najviše ocjene, a ponosni roditelji odlučili su da svojoj princezi daju ime Vanja, a nosiće očevo prezime-Stefanović.

Zbog dugotrajne borbe da se ostvari kao majka, kako saznaje Kurir od izvora bliskih Sanji, ona tokom trudnoće nije željela da previše priča o tome, a ovo je bio i razlog njenog povlačenja iz javnosti u posljednjih godinu dana. I naši današnji pokušaji da dođemo do njene izjave nisu urodili plodom, a krugovi bliski Sanji rekli su da je isključila telefon jer želi da uživa u najljepšem danu i u potpunosti se posveti bebi.

Sanja Maletić