Subota, 30 Septembra, 2023

NAJSRETNIJI DATUMI U MARTU 2023, ZABILJEŽITE OVE DANE: Saznajte kada planete donose najbolje prilike – iskoristite ih

Astrolozi otkrivaju koji su najsretniji datumi u martu 2023. godine – saznajte koje tranzicije planeta se smatraju najpovoljnijim!

Mart je prvi mjesec proljeća, mjesec kada planiramo, budi se energija, spremni smo da usvojimo i prihvatimo sjajne prilike. Zato je važno da iskoristimo sve šanse koje nam se pružaju, a astrolozi ističu da će sljedećih 6 datuma biti najpovoljniji i najsretniji:

3. mart je dan ogledala – Niz 3-3 u ovoj godini biće veliki dan za razvoj uopšte. Ovaj dan možete posvetiti sticanju novih znanja, opuštanju i pronalaženju kreativnih aktivnosti. Ovaj povoljan dan je izuzetno važan jer možete prevazići izazove i biti motivisani da popravite stvari. Možete napraviti planove i usmjeriti sebe na neki bolji put u životu.

7. mart – dan promjene položaja Saturna – Od marta 2020. Saturn je u znaku Vodolije. 7. marta ove godine planeta će se preseliti u Ribe. Ovo će biti izuzetno važan događaj prema astrolozima. Generalno, takva tranzicija će nam doneti mnoge važne promjene u svim oblastima života. Prva prijatna zvona čućemo već 7. marta kada možete preduzeti inicijativu.

16. mart – Venera ulazi u Bika – Planeta će ostati u ovom znaku do 10. aprila. Ovo će biti veoma dobra i važna tranzicija, pošto je Venera potpuno bez snage u Ovnu. 16. mart biće veoma svijetao i izuzetno prijatan dan. Na ovaj dan je veoma važno obaviti kućne poslove, čišćenje, dovođenje stvari u red. Pokušajte da se na ovaj dan posvetite želji da promenite svoj život nabolje, transformišući loše navike u pozitivne. Ovo je savršen dan i da uradite nešto za sebe, promijenite imidž.

19. mart – Merkur ulazi u Ovna – Mrkur se ne osjeća savršeno u znaku Ovna, ali mu je svakako bolji nego u Ribama. Prelazak u Ovna će nam dati novu inspiraciju i samopouzdanje, vratiti pažnju i pojačati žudnju za znanjem. U ovom znaku planeta će ostati samo do 2. aprila. Ovaj dan svakako može i treba da bude posvećen finansijskim i pravnim poslovima, kao i poslu i poslovanju.

20. mart – proljetna ravnodnevica – Ovo je veoma povoljan i, možda, najsvetliji dan marta. Astrolozi primijećuju da se mlad Mjesec ovog puta skoro potpuno poklapa sa ravnodnevnicom, sa manje od jednog dana zakašnjenja. Ovo će blagotvorno uticati na naše raspoloženje. 20. mart se može smatrati danom dobre energije, na koji možete raditi apsolutno bilo koji posao po svom izboru. Ovo je dobar dan i za odmor i za rad. Slušajte svoju intuiciju na ovoj ravnodnevici.

23. mart – Plutonova promjena epohe – Najudaljenija planeta Pluton izvršiće prelazak u znak Vodolije. Ovim danom završava se petnaestogodišnji period boravka u Jarcu. Ova tranzicija može 23. mart učiniti misterioznim, neobičnim i ispunjenim važnim događajima.

Izvor: Sensa

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE