Subota, 30 Septembra, 2023

NAKON ANE KORAĆ, TRUDNA I ONA: Nosi blizance, starleta snimljena kod ginekologa

Stižu rode?!

Starleta i bivša učesnica rijalitija Zadruga Ana Korać prije oko dvije sedmice potvrdila je radosne vijesti da je u drugom je stanju zbog čega su ona i njen partner presrećni, a donijela je odluku da se tokom trudničkih dana u potpunosti povuče iz javnosti i sa društvenih mreža.

Kako smo saznali, Ana nije jedina starleta koja je u drugom stanju, a po Crnoj Gori kruže glasine da je i njena drugarica Soraja Vučelić takođe trudna, kao i da nosi blizance!

– Soraja je skoro viđena kod ginekologa, cela Crna Gora bruji da joj je doktor na pregledu rekao da je vidio dva ploda i da nosi blizance – otkrio je izvor za Pink, a ekipa istoimenog portala probala je da stupi u kontakt sa Sorajom, međutim ona nije odgovarala na pozive.

Inače, prije nešto više od sedmicu dana svi domaći mediji brujali su o Sorajinom novom emotivnom partneru, sa kojim je viđena u jednom luksuznom kompleksu u Crnoj Gori. Oni su pokušali da budu neprimjetni, međutim u tome nisu uspeli, a kruže glasine da je starletin novi emotivni partner sredovječni milioner, kao i da im ljubav cvjeta!

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE