Nakon što je muž prevario ženu sa svojom

Nakon što je muž prevario ženu sa svojom koleginicom, njegova majka rešila je da ga nauči pameti i uradi nešto što će ga “zaboleti”. Ova priča dokaz je da odnosi između snaje i svekrve ne moraju nužno da budu loši.

“Volim svoga sina svim srcem, ali zaista je napravio najveću glupost ikada. Venčao se s 20 godina, a njegova bivša žena je već imala trogodišnju ćerku koju sam volela kao sopstvenu unuku. Imali su i jedno zajedničko dete, mog drugog unuka koji ima dve godine. Bili su savršena porodica, ali on je to upropastio aferom koju je imao s koleginicom s posla. Bivša žena ga je isterala iz kuće i on je odlučio da se vrati kod mene”, napisala je u objavi na Redditu.

Svekrva
foto: Shutterstock

Međutim, da bi se osvetio ženi, on je sa sobom poveo psa kojeg su deca obožavala. Uprkos činjenici da je pas imao sve moguće uslove za normalan život, on je odlučio da ga dovede kod svoje majke, koja je živela u stanu u centru grada, bez uslova za tako velikog psa.

Majka je rešila da stvar uzme u svoje ruke, te dok je on bio na poslovnom putu, odvela je psa, border kolija u kuću njegove bivše žene i dece.

Takođe, njen sin je, kako kaže, potpuno zanemario psa i zapravo ga drži samo kako bi napakostio bivšoj ženi jer ga je izbacila iz kuće.

“Dok je on radio u inostranstvu, nazvala sam njegovu bivšu suprugu i pitala je želi li psa nazad. Skoro je zaplakala od sreće i ja sam odmah spakovala sve što je pripadalo psu i odvela ga tamo. Moji unuci bili su presrećni. Ali kada se moj sin vratio kući počeo je da me naziva raznim pogrdnim imenima jer sam dala njegovog psa, na šta sam mu ja samo rekla da više neće biti dobrodošao u moj dom ako pokuša da ode po psa i opet ga uzme”, ispričala je.

“On samo misli na sebe. Nije ga briga ni za psa, ni za vas, ni za decu, a ni za ženu. Lepo je što mu posle svega uopšte dozvoljavate da ostane kod vas”, “Inače ne podržavam poklanjanje nečijeg ljubimca bez znanja vlasnika, ali u ovom slučaju je definitivno opravdano”, “Svaka čast na ovome i na tome što ste i dalje dobra svekrva njegovoj bivšoj.” , samo su neki od komentara korisnika Reddita.