Subota, 30 Septembra, 2023

“NEKA RODI DIJETE, ALI SEBI!” Konačno se oglasio po pitanju Viktorijine trudnoće: “I dalje sam u šoku”

Nije mu lako.

O brutalnoj i morbidnoj prevari kakvu nacija ne pamti bruji cijeli region, a jezivi detalji i događaji koji se vezuju za porodicu Osmakčić ne prestaju da zgražavaju javnost.

Ovim povodom, oglasio se Dino Dizdarević koji nije nimalo štedio riječi kada je ovaj skandal u pitanju, pa je otkrio, takođe, šta bi savjetovao Viktoriju Mitrović u ovom trenutku.

viki9

Foto:Printscreen

Kako gledaš u ovom trenutku na cjelokupnu situaciju?

– Svaki normalan čovjek, ako je imalo normalan razumeće šta su oni uradili. Kakav monstrum moraš da budeš da ovo uradiš. Vi vidite da u ovoj porodici nema granica. Od prijetnji da će ubiti to dijete, pa Viki. Ne znam kojom reči da opišem njega i to dijelo. To je meni dno dna. Meni je to baš za osudu – rekao je Dino.

Šta bi savetovao sada Viktoriju da uradi?

marko-o-0

Foto:Printscreen Instagram

– Mislim da ja kao ja ne mogu da je posavetujem jer nisam roditelj. Mislim da treba da sedne sa nekim ko je proživeo već to. Da sam na Viktorijinom mestu, ja bih naravno rekao Viktoriji da rodi dijete, ali sebi – rekao je Dino.

Da li si mogao da očekuješ od njega ovako nešto?

– Ja sa njim nisam imao okej odnos, napao me je na spavanju. Šokirani smo svi, kao i javnost. Još sam u šoku, pokušavam da shvatim zašto i kako – ističe bivši zadrugar.

Zadruga

Foto:Printscreen

Kako ti vidiš epilog ove situacije?

Naravno da će pojedini ljudi stati tome na kraj, tj. Zakon – zaključio je Dino.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE