Subota, 30 Septembra, 2023

NEMANJINE POSLJEDNJE PORUKE KIDAJU DUŠU: Pjevačev prijatelj skrhan, a njegova djevojka ZANIJEMILA OD BOLA! Ovako je proveo dan pred smrt

Vijest o tragičnoj pogibiji Nemanje Vukovića, bivšeg učesnika muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” šokirala je sve.

Naša redakcija uspjela je da stupi u kontakt sa Nemanjinim kolegom i prijateljem Aleksandrom Acom Stevićem, s kojim je pokojni pjevač godinama bio nerazdvojan. On nam je ispričao kako je izgledao posljednji dan Vukovićevog života i kakvi su im bili planovi za naredne dane.

– Nemanja i ja smo trebali da imamo svirku u četvrtak i da idemo za vikend u Zagreb. U nedelju smo imali svirku u Kovinu. On je tamo ostao da spava i sve je bilo okej. Ostalo je da se vidimo juče, kada je on otišao za Beograd da se vidi sa nekim ljudima i da uzme kaparu za jednu svadbu. Dopisivali smo se da se vidimo juče poslije toga. Napisao mi je da je nešto u gužvi i da se čujemo kasnije. Na tome je ostalo. Video sam da mi ne odgovara na poslednju poruku, zvao sam ga više puta i eto… Imali smo razne planove, ali džaba sad… Ne mogu još da prihvatim da ga nema. O njegovoj nesreći i pogibiji znam samo onoliko koliko sam čuo iz medija, nisu mi poznati detalji.. Nije mi rekao gdje ide, niti ja znam zašto se on i našao na tom auto-putu – kroz jecaje nam je ispričao Aleksandar.

 

On nam je rekao i kako su Nemanjina porodica i djevojka reagovali na vijest o tragediji i kako se oni sada osjećaju. – Iza Nemanje su ostali roditelji i dva brata. Oni žive u Foči. Bili smo tamo više puta i svirali, išli na rafting. Nisam uspio da se čujem sa njegovim roditeljima. Samo sam uspio da dobijem njegovu djevojku. Oni su baš prva ljubav, ozbiljno je to bilo. Ona je u šoku, ne može da dođe k sebi. Nešto kratko smo popričali i odmah je ugasila telefon, kao i njegov brat – završio je muzičar.

Kurir.rs

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE