Subota, 30 Septembra, 2023

NEZAPAMĆENA BRUKA U ZVEZDAMA GRANDA: Slučajno uključili mikrofon, a onda se čuo njen glas – KANDIDATKINJA ZGROŽENA ZBOG OVIH RIJEČI

Zorja Pajić, učesnica prošlogodišnje sezone muzičkog talent šou-programa “Zvezde Granda”, osvrnula se u poslednjem intervjuu na svoje učešće u ovom TV formatu.

– Sve mi je to bilo veoma stresno. Nisam plakala, ali sam stalno bila pod tenzijom, pa sam se osjećala umorno i psihički i fizički. Sad kada je Ceca u žiriju, i žao mi je i nije što se ne takmičim sada. Nije mi žao jer sam sretna kakva je bila moja sezona i kako sam se predstavila, a opet mi je žao jer sam imala priliku da je upoznam i baš je slatka – ispričala je Zorja za “Hype”.

– Upoznala sam je dok sam snimala pjesmu. Tada mi je rekla da sam prelijepa. (smijeh)

9mk9kpturbxy8wogrlyja1ntm1yme1nda0zde5owy0yzc5mdhjnzm2os5wbmerkwlna44agaewbq
Foto:Printscreen

 Osim toga, Pajićeva se osvrnula na skandal o kom se brujalo na društvenim mrežama kada je u jednoj od emisija emitovan dio u kom se jasno čuje kako Viki Miljković, misleći da joj je mikrofon isključen, govori članovima žirija da glasaju za njenog kandidata, a ne za Zorju, što je mlada pjevačica čula tek kada je sporna emisija emitovana.

– Ljudi su odmah počeli da me zovu. Tada se pokrenuo taj čuveni tag 19:01. Ispod tog tada je bilo preko 1.000 komentara. To baš jeste bila jedna neprijatnost. Slučajno se sve to desilo. Šta da radim tim povodom?! Nisam bila ljuta, ali sam bila povrijeđena. Nije to sad ni bitno. Selim je imao više glasova od mene u tom krugu, a ja sam poslije prvog kruga svaki sljedeći put išla u baraž, tako da sam jedva došla do finala.

– Ne znam zašto me nisu voljeli, kao ni zašto me kolege ne vole. Eto, kad su pravili žurku samo mene nisu pozvali. Ma, baš me briga – zaključila je pjevačica

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE