Subota, 30 Septembra, 2023

NIKAD VAM NE BI PALO NA PAMET DA S OVIM OČISTITE ŠPORET: Rješava MASNOĆU u sekundi, da smo bar ranije znali

Masne ringle su najveća noćna mora svih domaćica, a ovo sredstvo će vam olakšati život!

Koliko god hemije da koristimo ili kupujemo ne možemo postići efekat novih i blistavih ringli. Ovo sredstvo će vam olakšati život i sačuvati šporet! Čišćenje šporeta nakon kuhanja je noćna mora, a sada će vam sve biti lakše!

Sastojci:

1 kesica praška za pecivo
sok od jednog limuna
pola čašice za rakiju tečnosti za sudove

Priprema:

Sve što je potrebno jeste da ove sastojke pomiješate i dobićete pastu, koju nanosite na zaprljane ringle. Dobro istrljajte mekšom četkicom.

Ukoliko postoje tvrdokornije mrlje možete da ih istrljate žicom za sudove pazeći da ringle i šporet oko njih ne izgrebete. Pokvasite sunđer što toplijom vodom, pa onda i njim istrljajte površine ringle. Na kraju pokupite višak tečnosti i prebrišite ringle suhom krpom.

Dodatni trik je da kad su ringle hladne nanesete smjesu od dvije kašike sode bikarbone i pola čaše sirćeta. Sastojke sjedinite u posudi, dobro promiješajte, pa nanesite smjesu na ringle i ostavite oko dva sata, da mrlje u potpunosti smekšaju. Pažljivo oribajte ringle sunđerom ili manje grubom žicom, isperite i prebrišite ih.

Kako bi ringle bile u potpunosti čiste i suhe, što je veoma bitno kako ne bi zarđala površina, nakon čišćenja uključite sve ringle i držite ih tako tek toliko da se zagriju, a zatim ih isključite. Ovako će se osušiti i biti u potpunosti dezinfikovane i čiste.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE