Subota, 30 Septembra, 2023

NOVI SNIMAK RASKRINKAO KARIĆA I MARIJANU: Evo šta su radili iza banera tokom žurke

Ima neka tajna veza?

Da ima vatre tamo gdje je i dima, iz dana u dan se, po svemu sudeći, potvrđuje i u slučaju zadrugarke Marijane Zonjić i njenog zauzetog cimera Stefana Karića, čiji je odnos u žiži interesovanja javnosti posljednjih nedelja. Ogromna se prašina digla kada je obelodanjeno da su u cik zore, poslije rođendana Velikog šefa, krišom, daleko od očiju znatiželjnih zadrugara, boravili u ekonomskom dvorištu, nakon čega je Zonjićeva zatražila vlažne maramice i otrčala u toalet – tada su fanovi “Zadruge” mahom počeli da vjeruju da se među njima “nešto dešava”, te da su bili intimni, a sada su ponovo “uhvaćeni na djelu”.

Naime, Marijana i Stefan su se opustili tokom žurke, a fanovi “Zadruge” pomno su pratili svaki njihov korak, o čemu su izvještavali i na mrežama. Nije im promaklo šaputanje u kazinu tokom žurke, a potpuni haos na mrežama nastao je kada su fanovi obijelodanili da su se Marijana i Stefan, kako kažu, u jednom trenutku sakrili iza reklamnog banera, kako bi se sklonili od kamera i prepustili jedno drugom. Međutim, ni to nije prošlo neopaženo – vjerni pratioci dešavanja u “Zadruzi” uočili su Marijaninu kosu, koja je iza banera izvirila u jednom trenutku.

Dalji dok događaja dodatno podgreva sumnje – Marijana je posle žurke plakala u spoljnjem toaletu, gdje ju je tješila Dalila, a potom su se domunđavale i u spavaćoj sobi. “Nemoj ništa da se sekiraš” – savjetovala ju je Dalila, čije su riječi fanovi na mrežama protumačili, između ostalog, i kao pokušaj da utješi Marijanu jer se uplela u aferu sa zauzetim dečkom.

Podsećanja radi, 31. maja, nakon što su Stefan i Marijana završili sami u ekonomskom dvorištu, zadrugarka je vidno utučena sama dočekala jutro, a suze ni tada nije mogla da zaustavi. Njeno ponašanje i raspoloženje se naglo promijenilo, što su primijetili i zadrugari koji su ubijeđeni da zadrugarka “nešto” krije – ljubavne probleme o kojima nema hrabrosti (bar još uvijek) javno da progovori.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE