Subota, 30 Septembra, 2023

“ODLUČILA SAM DA SE MOJA KARIJERA ZAVRŠI” – MARIJA SAOPŠTILA TUŽNE VIJESTI: Evo koji je razlog

Pevačica Marija Šerifović odlučila je da stavi tačku na svoju vlogersku karijeru i da se u potpunosti posveti novom albumu

Pevačica Marija Šerifović u oktobru 2020. godine objavila je svoj prvi vlog na jutjubu. Do danas, Marija je snimila 99 videa za svoj jutjub kanal, a sada je objavila i jubilarni stoti u kojem je saopštila fanovima da je ovo njen poslednji video.

Marija Šerifović

Pevačica je okačila snimak iz automobila u kojem se opraštala od svoje vlogerske karijere i pratioca.

– Danas je 1. jun i danas je došao dan da se pozdravimo, jer sam odlučila da se ova moja vlogerska karijera na jubilarnom stotom videu završi. Znam da će biti suza, znam da vam neće biti lako i da ću vam nedostajati – rekla je pevačica, a zatim dodala da uvek postoji mogućnost da se predomisli:

– Moram da priznam, ovo nije baš 100% odlučeno, zato što svi u mom okruženju pričaju “nemoj, nemoj, nemoj…”, a ja nekako baš to želim, jer sam konačno počela da radim na novom albumu i želim da se tome potpuno posvetim. Sa druge strane, ljudi mi govore: “Šta ti je teško da se nekad snimiš na 15 minuta i poneseš kameru sa sobom?” – priznala je Marija, a onda je poželela da se obrati svim pratiocima:

Marija Šerifović

– Želim da vam kažem jedno veliko i ogromno “hvala”. Hala što ste bili moj jutjub vlog “komjuniti”, hvala vam na gledanjima, hvala na pregledima, hvala vam što smo se još bolje upoznali, hvala vam što vam se mišljenja menjaju i što imate nekontrolisanu potrebu da me gledate.

Marija je u video ubacila isečke svih svojih dosadašnjih vlogova, a na kraju je velikim slovima napisala “Hvala vam!” i time se oprostila od svojih fanova.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE