Srijeda, 27 Septembra, 2023

OGLASILA SE ANITA I OTKRILA SVE DETALJE O RASKIDU: Priznajem za sve sam ja KRIVA! Haos se desio kad je napustila Beograd

Kao bomba je odjeknula vijest da su Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović pred razvodom.

Jovana Tomić Matora, Matora, Anita, Anita Stanojlović

Matora i Anita su se posvađale, nakon čega je Stanojlovićeva pobjegla iz njihovog zajedničkog stana i nije željela da se javlja svojoj partnerki. Matora je sve to stresno podnijela, pa je čak završila i na infuziji.

Anita se sada oglasila i potvrdila da su se posvađale, kao i da je napustila stan, ali da su nakon svega izgladile odnose.

Anita Stanojlović

– Jao, sve je u redu, evo me sa Jovanom sam u stanu u Beogradu, kakav razvod, od toga nema ništa, ne mogu da vjerujem šta se piše jer sam samo otpratila Jovanu na nekoliko sati, ali priznajem, za sve sam ja kriva – započela je Anita kroz smijeh, a potom objasnila zašto je ona za sve kriva, tačnije, njen inat i posesivnost.

– Ma znate mene. Otišla sam sinoć da odvedem sina kod oca u Kruševac i kada sam to obavila, pozvala sam Jovanu da je pitam da li da se vraćam u Beograd, na šta mi je ona najnormalnije rekla da radim kako želim, a ja sam tu odmah odlijepila, ma znate ono moje – rekla je Anita kroz smijeh za Alo! i nastavila:

– Meni je to njeno ‘kako hoćeš’ značilo da je baš briga da li i kada se vraćam i onda sam u trenutku digla nos i otpratila je, a već sam bila na pola sata do Beograda na putu. Zaista je sve u redu – kaže Anita, a na pitanje kako je Matora toliko osvojila samo se zaljubljeno smješka.

Anitu smo također pitali i da li Matora i ona ulaze u Zadrugu 7 sa takozvanom elitom, pa nam je otkrila detalje:

– Za sada nema još ugovora, ne znam, mi bismo voljele, u svakom slučaju, Jovana bez mene tamo neće ući, a znate da je to njena druga kuća – zaključila je Anita.

Alo

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE