Srijeda, 27 Septembra, 2023

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO O SRAMNOM POSTUPKU MARKA OSMAKČIĆA: Evo da li je dostavljena krivična prijava protiv zadrugara!

Osnovno javno Tužilaštvo u Rumi, nadležno za dešavanja na teritoriji Šimanovaca, gdje je Zadruga, oglasilo se o slučaju nasilničkog ponašanja Marka Osmakčića.

Naime, Marko je u rijalitiju tukao i fizički, ali i psihički zlost.avljao svoju djevojku Viktoriju, o čemu svjedoče snimci.

Tokom jedne od mnogobrojnih svađa, znajući da je u drugom stanju i da čeka njegovo dijete, Osmakčić je trudnoj Viktoriji udario šamar.

Povodom dešavanja u Zadruzi, prošle nedelje, oglasilo se Tužilaštvo koje je otkrio da li je protiv Marka pokrenut postupak, s obzirom na to da o njegovom nasilničkom i sramnom ponašanju svjedoče i snimci, piše Telegraf.rs.

– Obavejštavam Vas povodom navodnih dešavanja u “Zadruzi” u periodu bliskom danu podnošenja vašeg zahtjeva, Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi nije dostavlljna krivična prijava – stoji u odgovoru.

– U ranijem periodu povodom raznih događaja u “Zadruzi” krivične prijave su ovom tužilaštvu dostavljene, po istima je postupano i javnotužilačke odluke su blagovremeno donesene – navodi se u odgovoru.

Podsjetimo, Marko je lažirao smrt svoga oca kako bi napustio Zadrugu, što mu je i pošlo za rukom, a njegov morbidni postupak šokirao je javnost.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE