Srijeda, 27 Septembra, 2023

OPTUŽEN ZA NAPASTVOVANJE, BATINANJE RODITELJA I PRONEVJERU! Moka Slavnić odgovorio na tvrdnje da ga je sin TUKAO, MUK!

Milena Kačavenda je kuma i “anđeo čuvar” Ane Ćurčić, učesnice rijalitija “Zadruga”. Milena je u žižu javnosti ušla zbog interesovanja auditorijuma da sazna što više o zamršenim i dubioznim odnosima Zvezdana Slavnića i Ane.

Milena je prinuđena da otkriva osjetljive teme, o kojima ne bi trebalo da se šuti. Osim toga, Kačavenda se osvrnula i na Zvezdanov odnos s ocem Mokom Slavnićem, ali i s Aninom djecom, s kojom je živio 15 godina.

Foto: Printscreen/Pink TV/ Srbija Danas

– Zvezdan, njegova majka Slavica i Ana trebalo je da pokrenu biznis sa kafom u Srbiji. Trebalo je sve troje da ulože po 6.000 evra, Ani je majka dala novac, a Zvezdan je dao za majku i sebe. Započeli su posao, sve je bilo super, a kada su se pojavili problemi, Zvezdan je prodao stan – rekla je Milena za “Rijaliti plus”.

Ona je dodala da je često morala da interveniše u sukobu između Zvezdana i Ane. Anina ispovijest da ju je Slavnić nakon batina prisiljavao na s**s, za Kačavendu nije ništa drugo do priznanje da je bila sil.o.v.ana.

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

– To je si.lo.v.anje jer tu nema nikakvog pristanka. Nevoljno stupanje u s***ualni odnos i s venčanim mužem je silovanje. Ana je čak imala i ginekološke povrede za koje nikada nije želela da ode i izvadi nalaz. Ono što je poražavajuće u celoj ovoj priči je da se fokus s nasilja pomera na pitanje zašto Ana ranije nije nešto rekla – priča Milena, koja tvrdi da je Zvezdan bio nasilan i prema svojoj prvoj supruzi, ali i prema članovima svoje porodice.
– Njegova bivša nevenčana supruga s kojom ima ćerku je veoma ozbiljna žena i Slavnić je ne zanima. U dobrim je odnosima s Anom i njenom decom i fascinantno mi je gde ljudi poput Zvezdana nađu takve žene. I prva nevenčana supruga je trpela nasilje od Zvezdana, ali je sve to sasekla u korenu. Takođe, Zvezdanova majka nije smela da pisne pred njim, a čuveni Moka Slavnić je dobijao šamare od sina. Deset godina nisu razgovarali, prvi njihov zvanični kontakt je bio kada su ga uključili u Zadrugu nakon prevare s Anđelom. Zvezdan je bio nervozan, a kada se Moka izlupao kao otvoreni prozor da ga podržava, Slavnić je razvukao kiseli osmeh. Od njihovog odnosa

Foto: YouTube Printscreen/Zadruga Official

S obzirom na težinu situacije, delikatnost teme i posebnu osjetljivost po mnogim pitanjima, pozvali su Zorana Moku Slavnića da im da komentar na ove optužbe. Slavnić je arogantno odbio da odgovara, što dalje implicira da postoji velika mogućnost da kuma zaista iznosi stravične, ali istinite tvrdnje.

– Nemojte me ništa pitati o tome – odsječan je bio Slavnić.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE