Subota, 23 Septembra, 2023

OSTAT ĆETE BEZ TEKSTA – EVO KOLIKO GODINA IMA TRUDNA VIKTORIJA MITROVIĆ: Iza sebe ima brak i dijete

Učesnica “Zadruge 5” šokirala je javnost kada se prije neki dan saznalo da je ostala trudna sa Markom Osmakčićem.

Međutim, mnogi ne znaju da ova zadrugarka ima samo 21 godinu. Rođena je 23. oktobra 2000. godine.

Roditelji su je ostavili kod babe i dede sa majčine strane kao bebu od nekoliko mjeseci. Njena majka se zaljubila u drugog čovjeka i otišla sa njim, a otac joj je bio u zatvoru. Tako su Viktoriju u selu othranili baba i deda koji su takođe imali veoma težak život.

U želji da pobjegne od svega kroz šta je prolazila Viktorija se udala sa nepunih petnaest godina za svog maloljetnog dečka. Otišla je sa njim u inostranstvo i dobila kćerku Miru. Međutim, odlučila je da se razvede jer brak nije bio med i mlijeko. Vratila se u selo kod babe i dede i naporno radila kako bi prehranila svoje dijete s obzirom da njen muž nije plaćao alimentaciju. Još uvijek nosi njegovo prezime – Mitrović.

Viktorija Mitrović i Marko Osmakčić

Foto:printscreen

Mjesec dana poslije zvaničnog razvoda na sudu, Viktorija je odlučila da uđe u rijaliti šou program „Zadruga 5“ kako bi zaradila novac za svoju kćerku i sebe. U tom periodu, njenu kćerku čuvala je njena tetka koja živi sa babom i dedom u selu. U rijalitiju, Viktorija je izijnela svoju tešku životnu priču, ušla u komplikovanu ljubavnu vezu i borila se sa teškom depresijom jer ju je sve stiglo u rijalitiju sa samo dvadeset godina.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE