Srijeda, 27 Septembra, 2023

Otkriveno zašto nigdje nema porodice ubice sa Cetinja: Imam poruku za sve građane Cetinja i porodice nastradalih

Na osnovu veštačenja će se utvrditi ko je bio prisutan na licu mesta, kao i njihova uloga, kazao je načelnik stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata u CB Podgorica

Policija je od Cetinjanina Nenada Nena Kaluđerovića, koji je juče u svojstvu građanina saslušan u Višem državnom tužilaštvu, oduzela i pištolj, koji će biti predmet daljih veštačenja.

On je saslušan povodom tragedije na Cetinju, u kojoj je Vuk Borilović usmrtio deset osoba pre nego je ubijen, a Kaluđerovića su dovodili u vezu sa njegovom likvidacijom.

Srđan Korać, načelnik stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata u Centru bezbednosti Podgorica, kazao je da se saslušavaju svedoci, kao i da će se obaviti veći broj veštačenja u Kliničkom centru.

Trenutno se čeka balistički nalaz.

-Uviđajni postupak je u toku, po nalogu tužioca biće sproveden veliki broj veštačenja… Utvrdiće se ko je sve bio prisutan na licu mesta, njihova uloga, izuzeće se materijalni tragovi… – naveo je Korać.

Rekao je da je porodica Borilovića na sigurnom i da nadležni nemaju “informacije koje ukazuju da će biti krvne osvete”.
Poručio je da će se preduzeti sve mere i radnje da ta porodica bude bezbedna, naglasivši da oni ne mogu biti odgovorni za počinjeni zločin.

-Očekujem da to razumeju svi građani Cetinja i porodice oštećenih. Svi razumemo njihovu tugu i bol, ali moramo biti razumni i svesni da oni nisu odgovorni za zločin- istakao je Korać.

IZVORBlic.rs

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE