Subota, 30 Septembra, 2023

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA NEĆE IMATI SREĆE: Suočiće se sa teškoćama i haosom Share

Slijedi turbulentan period za ljude u horoskopskom znaku Raka, Vage i Ovna.

Rak
Osjetljivim Rakovima, mart bi mogao doneti mnogo turbulencija i veliki emocionalni stres. Očekuju se svađe sa partnerima, koje bi mogle da potraju i po nekoliko dana, a neki sukobi oko važnih životnih odluka mogli bi da ih navedu na razmišljanje o raskidu.

Nervoza koju će Rakovi osjećati zbog teške situacije u kući ispoljiće se na poslu i u najgorim trenucima, pa su mogući i sukobi sa kolegama. Početak aprila ipak će doneti smirenje i ući u mirniji period u kojem će ovaj horoskopski znak imati priliku da razmišlja o budućnosti, piše Stori.hr.

Vaga
Sve komplikovanija situacija na poslu natjeraće Vage da se zapitaju da li im je ovo zaista potrebno. Posla će biti sve više, a odnosi sa kolegama koji će i sami biti preopterećeni će se pogoršati. Neodlučne Vage teško će donijeti konačnu odluku da li žele da napuste ovakvo radno okruženje i biće prinuđene da vode računa o nezavidnoj finansijskoj situaciji u kojoj bi se mogle naći zbog nepredviđenog troška koji ih čeka u sredinom mjeseca.

Ovan
Ovnovi će ovog mjeseca možda biti zabrinuti za svoje zdravlje. Mogući su problemi sa kičmom i zglobovima, pa se uzdržite od bilo kakvog teškog fizičkog rada. Ne treba zanemariti ni naizgled beznačajne simptome koji bi mogli ukazivati na ozbiljnije zdravstvene probleme. Takođe se preporučuje posjeta ljekaru i organizovanje sistematskog pregleda. Posebnu pažnju treba posvetiti zdravoj ishrani kako bi se ojačao oslabljen imunitet.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE