Subota, 23 Septembra, 2023

Ova 4 znaka sljedeće sedmice IZNENADNO DOBIJAJU VELIKI NOVAC: Do 17. juna sve će im ići od ruke

U narednoj nedelji ovi horoskopski znakovi imaće mnogo sreće sa novcem.

Venera i Mars su u Lavu, pa imamo želju da kupujemo skupe stvari – takav je astrološki period.

Ipak, kombinacija planeta iz Bika i onih iz Lava ukazuje da će biti bespotrebnih i neočekivanih troškova, tako da treba da budemo racionalni sa finansijama.

Blizanci
Sezona vašeg znaka traje, tako da sve zavisi od lične inicijative. Uspjeh na finansijskom planu zavisi isključivo od vas, tako da treba da iskoristite ovaj period koji je povoljan. Novac vam neće nedostajati, prije svega jer ćete biti odličan pregovarač zbog Merkura.

Bik
Jupiter u vašem znaku, a i planeta u Blizancima donose vam materijalno blagostanje. Imaćete zaradu iz dva izvora, tako da je ovaj period veoma povoljan za novac. Posredstvom Blizanaca možete dodatno da zaradite.

Rak
Mars i Venera u polju finansija donose vam odličnu zaradu. Imate mogućnost da ostvarite veliki profit. Bićete zadovoljni realizacijom određenog poslovnog projekta. Jedno zbog čega treba da budete oprezni jeste jer ste skloni trošenju novca.

Lav

Prija vam Mars i Venera u vašem znaku, pa pokloni i novac stižu sa svih strana. Bićete zadovoljni nedeljom koja dolazi, jer su planete na vašoj strani. Dobićete vrijedne poklone koji će vam značiti više nego novac.

(Blic Žena)

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE