Subota, 23 Septembra, 2023

OVAJ POZNATI MUŠKARAC ZAPROSIO JE ANU ĆURČIĆ: Njegova upornost i bogatstvo je nisu odvojili od Zvezdana

“Mogla je da živi kao kraljica, a vidite šta je poslije doživjela od njega…”

Ana Ćurčić, koja je ušla u rijaliti “Zadruga” nakon što ju je nevjenčani suprug Zvezdan Slavnić javno prevario u rijalitiju, navodno je zbog ljubavi prema Zvezdanu propustila priliku da ima lagodan život uz sina poznatog biznismena.

Prije 12 godina, dok je Zvezdan bio u zatvoru zbog trgovine nar*oticima, sin biznismena je potpuno izgubio glavu za njom, te je htio i da je oženi.

– Ana je Zvezdanu bila vjerna i u dobru i u zlu. Jednostavno, žena koja voli do poslednjeg daha. Kada je otišao na robiju, svi smo joj govorili da mora da ide dalje, da upoznaje ljude. Nismo bili za to da nastavi vezu s njim pod takvim okolnostima. Bila je još mlada, mogla je da počne novi život. Lijepo je izgledala, još ljepše nego sada. Momci su se utrkivali koji će da bude u njenom društvu, znali su da je Zvezdan u zatvoru i željeli su da iskoriste šansu. Ipak, ona se nije dala. Imala je u glavi da neko može da mu prenese šta se dešava, imala je veliki strah šta bi on mogao da uradi kad bi saznao da se viđa s nekim. Onda je počela neobavezno druženje sa sinom poznate porodice – počinje priču prijateljica aktuelne zadrugarke koja je ušla na imanje u Šimanovcima da rasturi vezi nevjenčanog supruga.

– Ana je imala mnogo nas koje smo izlazile s njom, mi smo je i ubjeđivale da mora da izađe u život. Tako smo se u jednom noćnom provodu združile s momkom čije je prezime i te kako zvučno i poznato. Njegovu porodicu zna cijela Srbija i sve djevojke su se tada utrkivale koja će da zavede nekog od podmladaka familije čije prezime neću reći. Ani je to nesvjesno pošlo za rukom. Poslije jednog izlaska došao je i drugi, pa onda i večere, ručkovi. Uvijek smo zajedno izlazile s njim, ali Ani niko nije vjerovao da ona nema ništa s nasljednikom bogataške porodice. Ona je negirala da oni imaju bilo šta više od drugarstva. Viđali su se poslije i bez mene i, iskreno, meni je sve bilo sumnjivo – nastavlja drugarica snajke Moke Slavnića, koja na kraju otkriva i kako je njena drugarica odbila brak iz snova.

– Mjesecima je to druženje trajalo, ceo grad ih je viđao zajedno. Jedne večeri je Ana došla kod mene sva uplakana, rekla mi je da ju je upravo taj momak iz bogataške porodice zaprosio, ali da je ona morala da ga odbije: “Zamisli, izvadio je prsten, kleknuo je i zaplakao. Hteo je da mu budem žena i pored toga što je znao da imam nekoga. Htio je da odemo negde preko. Pobjegla sam. Nisam htjela da gledam kako pati”, rekla mi je tada. Samo sam joj odgovorila da nije normalna jer se odrekla lagodnog života da bi čekala Zvezdana da izađe iz zatvora. Mogla je da živi kao kraljica, a vidite šta je poslije doživjela od njega. Kasnije, kada ju je Zvezdan pitao za tog momka, Ana mu je rekla da se samo znaju iz grada. Prećutala je da su se intenzivno družili i da je bila zaprošena. Slutim da se ona u dubini duše kaje što tad nije rekla da – izjavila je drugarica za “Republiku”.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE