Subota, 30 Septembra, 2023

OVO SU UČESNICI “ZADRUGE 6”, POJAVIO SE SPISAK: Oni su bili na razgovoru u petak

Nova sezona rijaliti šou programa “Zadruga” počinje u septembru, a na imanje u Šimanovcima na jesen navodno će se ponovo useliti neki od najintrigantnijih sadašnjih i bivšim učesnika.

– Car je već pristao da u septembru, treću godinu zaredom, ude u rijaliti! Definitivno je riješio da ostavi Dalilu, ali vjerujemo da će pokleknuti već na jesen, jer i ona je na spisku “novih” zadrugara! Dalila se zasad nećka, čak je pomenula da hoće da provede ljeto sa Anđelom Rankovićem, ali skoro sigurno je da će ponovo ući u “Zadrugu” jer će dobiti možda i najveći honorar u istoriji rijalitija – priča dobro obavešten izvor za Informer.

Kristijan i Kristina će takođe navodno ući u šestu sezonu.

– Njih dvoje su u petak imali sastanak na Pinku. Kristini je obećano da će imati neke povlastice, s obzirom na to da je trudna – priča izvor.

Uskoro će doći Stanija i njen bivši dečko Marko.

stanija1

Stanija Dobrojević i Marko Marković

– Stanija je pričala da više neće u rijaliti, ali je pristala da dođe na pregovore. Ma ona ne može bez rijalitija! Vrlo dobro zna kako da „pravi priču”, verujemo da će pristati da ude baš sa Markom – priča sagovornik.

U rijaliti se vraća i Aleksandra Subotić, ali ovog puta ne s nekim bivšim momkom, već sa ocem Karađordem.

– Dobio sam ponudu i prihvatiću je! – kratko je rekao Karađorde.

Među zadrugarima trebalo bi da bude i Uroš Ćertić. S obzirom na to da mu prijeti robija, jer je pretio pištoljem u banci očekuje se da će u rijaliti ući sa nanogicom.

“Mogao bih da budem prvi učesnik Zadruge sa nanogicom”, rekao je Uroš.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE