Subota, 30 Septembra, 2023

OVU SU NAJSRETNIJI DANI U JUNU ZA OVA 4 ZNAKA : Tada im se ostvaruju želje i snovi, naročito na polju ljubavi i novca!

Otkrijte svoj najsretniji dan u odnosu na horoskopski znak.

U junu je sve u tome da budete što jasniji u tome kakvu energiju šaljete univerzumu, kako biste mogli da primite svo obilje koje vam se sprema.
Prošli mjesec bio je u znaku pomračenja i burnih energija, ali jun počinje tako što Merkur kreće direktno kroz Bika, a Saturn se okreće retrogradno u Vodoliji, što donosi jasnu, direktnu komunikaciju i ne dozvoljava nikome da utiče na vaše odluke.

Sreća je svuda oko vas, ali se često svodi na to da li možete da je osvjestite ili ne. Budite fleksibilniji, naučite da otpuštate i budete zahvalni. Jer kada se otvorite za nove mogućnosti, u život će vam pristići još bolje stvari nego što ste zamišljali.

Evo koji je vaš najsretniji dan u junu, u odnosu na horoskopski znak.

Ovan

Najsrectniji dan: subota, 25. jun

Jupiter je vladar izobilja i sreće, pa kada je u vašem znaku i ukrsti se sa sjevernim čvorom, pretečom sudbine, to znači da vam dolaze važne stvari. Obavite važne razgovore i idite na događaje u ovom periodu – donjeće vam sasvim novo poglavlje.

Bik

Najsrectniji dan: petak, 3. jun

Merkur se kreće direktno 3. juna, što znači da nakon toliko razgovora o prošlosti, možete da počnete da pričate o budućnosti. Svaki plan ima čvrstu osnovu, što će uspijeh učiniti još vjerovatnijim.

Blizanci

Najsrectniji dan: ponedeljak, 13. jun

Merkur je bio retrogradan u vašem horoskopskom znaku, te su različite zaboravljene teme isplivale na površinu. Sada kada ga više nema, moći ćete jasno da komunicirate i budete zadovoljni, naročito 13. juna.

Rak

Najsrectniji dan: utorak, 28. jun

Mlad Mjesec u Raku je nevjerovatna prilika za vas jer vam daje priliku da započnete sljedeće poglavlje svog života. Koju god namjeru da zacrtate u ovo vrijeme, dostići će vrhunac 6. januara 2023, sa punim Mjesecom u Raku. Sad je prilika da počnete da sanjate o tome šta sljedi, čak i ako još uvijek ne želite da krenete u to.

Lav

Najsrectniji dan: nedelja, 5. jun

Mjesec je u vašem znaku cijeli ovaj dan baš nakon što je Merkur krenuo direktno, a Saturn započeo retrogradni hod. Saturn je u Vodoliji, koja osvjetljava sve što je vezano za ljubav i romansu. Današnji dan vam nudi priliku da se ponovo povežete sa svojim pravim osjećanjima i iskoristite to da počnete da donosite različite odluke u ljubavi, što može da vam donese sreću koju ste tražili.

Djevica

Najsretniji dan: utorak, 7. jun

Prva četvrtina Mjeseca u Djevici počinje na ovaj dan, što predstavlja akciju koju ćete preduzeti da biste ostvarili svoje najdublje želje. Djevica je znak detalja i planova, pa se nemojte plašiti da počnete sami. Vaša najveća prednost je koliko ste marljivi i istrajni.

Vaga

Najsrectniji dan: četvrtak, 9. jun

Na ovaj datum bićete inspirisani na božansku akciju za ostvarenje svojih snova. Sa toliko energije Ovna koja donosi veći fokus u vaš romantični život, ljubav je na pomolu. Napravite prvi korak.

Škorpija

Najsretniji dan: subota, 4. jun

Energija Bika uvijek predstavlja ljubav i romansu. Sa Merkurom koji je sada direktno u ovom znaku, mogu se pokrenuti razgovori o ovoj temi. Ove godine ste u odličnoj poziciji za rast i promjene, uključujući i vaše lične odnose. Put do vaših snova popločan je vašom vlastitom istinom, zato se izbjegavajte odnose i razgovore u kojima ne možete da budete iskreni.

Strijelac

Najsrectniji dan: srijeda, 22. jun

Venera, planeta ljubavi, na ovaj dan ulazi u Blizance, a to je znak koji vam pomaže da dublje razmislite o onome što vas zaista interesuje u svom životu. Bez obzira na to da li razmišljate o velikoj životnoj promjeni ili čak samo o promjeni adrese, ova tranzicija će vam pomoći da razmislite o svim opcijama, te da sjledite svoje srce.

Jarac

Najsretniji dan: srijeda, 15. jun

Mjesec prelazi u vaš znak samo nekoliko sati nakon punog Mjeseca u Strijelcu, što vam daje malo koristi od ovog lunarnog događaja. Iskoristite ovu priliku da se oslobodite loših stvari i primite sreću i blagoslove za koje ste se molili. Čak iako osjećate strah, uskladite se sa drugačijim životom koji želite da živite.

Vodolija

Najsrectniji dan: nedelja, 5. jun

Saturn je bio u vašem znaku i još nije završio sa svim promjenama koje planira da vam donese. Na ovaj dan Saturn je potpuno retrogradan u Vodoliji, što će vam donjeti veću iskrenost prema sebi, a samim tim i neke nove odluke koje su više u skladu sa vama. Nema povratka, idite samo naprijed.

Ribe

Najsrectniji dan: ponedeljak, 20. jun

Posljednja četvrtina Mjeseca u Ribama se javlja neposredno prije nego što Sunce pređe u sezonu Raka. Iskoristite ovu energiju da biste se oslobodili svih dugotrajnih sumnji koje imate, posebno u vezi sa odlukama i izborima u vezi sa vašim domom i porodičnim životom. Prihvatite obilje na svom putu i ​​posljednji put se oprostite od te zastarjele verzije sebe.

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE