Subota, 30 Septembra, 2023

POLOMIO JOJ KOSTI TOKOM POROĐAJA: Glumica koju smo obožavali doživjela užas u porođajnoj sali!

Najljepši dan se pretvorio u najbolniji!

Glumicu Ivana Jovanović je prije 13 godina zablistala u seriji “Greh njene majke” u ulozi Nede, a onda naprasno nestala.

U međuvremenu saznalo se da se razvela od supruga, arhitekte Nemanje Čuturila, sa kojim je u braku provela sedam godina. Sa sinom Viktorom preselila se u Ameriku, gdje je započela novo životno poglavlje.

Malo je poznato da se Ivana poslije rođenja svog jedinca suočila sa istinskom životnom dramom. Duže vrijeme bila je prikovana za krevet, a prognoze su bile neizvjesne.

Dan koji je trebalo da bude najljepši u njenom životu, dolazak na svijet njenog sina, zapamtila je po tome što su joj na porođaju polomljena tri pršljena.

‒ Ljekari su mi kasnije rekli kako je trebalo da me porode carskim rezom. Ipak, nisu to uradili i napravili su grešku. Viktor je bio velika beba od četiri i po kilograma. Bila sam pod epiduralnom anestezijom i nisam osjećala donji dio tijela, niti kontrakcije. Doktor je želio da pogura bebu i laktom mi je pritisnuo stomak, ali očigledno je to uradio tako jako da su mi pukla tri pršljena. Nisam ni znala za to sve dok nije prošlo dejstvo anestezije ‒ pričala je.

Oporavak je trajao mjesecima, ali je Ivana pozitivno razmišljala i ni za trenutak nije dozvolila sebi da posumnja da će ponovo stati na noge, što se na kraju i desilo, pa se vratila glumi.

Glumičin angažman u okviru popularne serije generacije najviše pamte po sceni gdje otkriva svoj skriveni identitet uz rečenicu: “Dunjice, to sam ja, Neda!”

IZVORnovi.ba

NE PROPUSTITE

OGLAS

NAJNOVIJE